Megan Fox lar sønnen (6) bruke kjole på skolen

Tone Knipperud

  • Publisert: 23.09-2019
  • Oppdatert: 23.09-2019
Lee Jin-manAP

Megan Fox sin seksårige sønn bruker kjoler på skolen - til morens begeistring. 

Megan Fox (33) har tre sønner: Journey (3), Bodhi (5) og Noah (6). Under en nylig opptreden på talkshowet «The Talk» kunne Fox avsløre at sistnevnte er svært interessert i mote.

6-årige Noah velger av og til sine egne antrekk til skolen - og kan gjerne finne frem en kjole å ha på seg.

– Jeg sender ham til en veldig liberal skole, men selv der, her i California, kommer gutter opp til ham og sier at «gutter ikke går med kjoler» og at «gutter ikke bruker rosa», forteller Fox i intervjuet. 

Les også15 kjendisbarn som er prikk like sine berømte foreldre

Fox og hennes ektemann, skuespilleren Brian Austin Green (46), prøver å lære sønnen sin at han må «være selvsikker, uansett hva». 

Etter en lengre pause fra å bruke kjoler på skolen, forteller Fox at han igjen brukte plagget for bare et par dager siden. 

– Jeg spurte hvordan det gikk, og om noen av vennene hans hadde noe å si om det. Han sa «vel, alle guttene lo da jeg kom inn, men jeg bryr meg ikke - jeg elsker kjoler», forteller Fox i talkshowet, til applaus fra publikum. 

Les også- Han truet med å drepe min gravide kone og ufødte barn

På Instagram har Fox tidligere delt bilder av sine sønner, blant annet fra Halloween - hvor Noah har kledd seg ut som en zombie-cheerleader:

Se dette innlegget på Instagram

Happy Halloween🎃

Et innlegg delt av Megan Fox (@meganfox)

I et tidligere intervju med Education and Career News, en nettside med fokus på barns oppvekst og læring, fortalte Fox at forstod at sønnen ikke ville bli som alle andre før han ble født. 

– Da jeg ble gravid med Noah kunne morsintuisjonen min føle at han ikke ville tilegne seg kjønnsstereotyper. Jeg valgte derfor å gi ham et miljø tidlig i oppveksten hvor han kunne oppdage hvordan han ville uttrykke seg selv. 

Les også«Senkveld»-Helene med babyavsløring

Det er ikke første gang Fox har omtalt sønnens klesvaner i media. Da hun i 2017 delte et bilde av familien sin, hvor sønnen hennes var ikledd en Frozen-kjole, skapte det sterke reaksjoner på sosiale medier. 

Selv om bildet i skrivende stund har ligget i ute i over to år, er det fortsatt ferske kommentarer som fordømmer Fox.

– Skaff deg hjelp. Du skader sønnene dine, skriver en bruker. Flere variasjoner av samme budskap preger kommentarfeltet.

I 2016 forklarte hun sin filosofi om oppdragelse til talkshowverten Jimmy Kimmel ifølge amerikanske Self:

– Guttene kan gå med kjoler. Det er ingen regler - du kan være hva du vil i mitt hus!

Les ogsåDemi Moore åpner opp om spontanabort og alkoholmisbruk

DEL

FØLG OSS