Truls Svendsen snakker ut om savnet etter moren

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.09-2019
  • Oppdatert: 27.09-2019
Truls Svendsen med kjæresten Charlotte Smith under Gullruten i fjor.Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Den blide komikeren fikk sitt første barn i år. Hun har blitt oppkalt etter Svendsens mor, som døde da han var bare 21 år.

16.mai i år fortalte Svendsen på Instagram at han og kjæresten Charlotte Smith (31) hadde fått sitt første barn.

Fredag var han gjest på TV2-programmet «Senkveld med Helene og Stian», hvor han fortalte at han mistet moren sin da han var 21 år. Nå har han og kjæresten oppkalt datteren etter moren Eva.

– Min mamma gikk bort i 1994, jeg var 21 år og hun var bare 48. Jeg har alltid håpet at hvis jeg traff ei som jeg fikk en jente med, så ville hun være med på det, og det var hun, sa komikeren til TV2.

Les også: Publikumsprisen til Truls Svendsen - igjen

Videre fortalte han at etter han selv ble far, har han kjent ekstra mye på savnet etter moren.

– Jeg har jo savnet henne hele tiden. Det er 25 år siden, og savnet er jo der, men det går gradvis litt bort. Men det er klart at da hun plutselig kom, gikk tankene: «Tenk om Eva hadde fått møte Eva», sa Svendsen til TV2.

Da Eva ble født i mai, benyttet komikeren anledningen til å hylle kjæresten og de ansatte på fødeavdelingen.

(Saken fortsetter under) 

«Fantastisk bra jobba av @charlottehvidesmith, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål», skrev han.

Les også: Siste «Senkveld»-sending

Svendsen bekreftet forholdet til Charlotte Smith i oktober 2017, og i mai året etter viste de seg sammen offentlig for første gang.

Svendsen begynte karrieren i «Senkveld med Thomas og Harald», og er nå aktuell med tredje sesong av serien «Truls à la Hellstrøm» på TV2.

Få oversikt overhøstens TV-program! Prøv vår TV-Guide her. 

DEL

FØLG OSS