Lillian Müller om tiden med Hugh Hefner: – Ble ganske depressiv

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 09.10-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Lillian Müller var deltaker i «Skal vi danse» i 2012. Se det nye Playboy-bildet lenger ned i artikkelen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

68-åringen gjør comeback i Playboy og forteller hvordan det var å bo med den ikoniske magasingrunnleggeren. 

Det har gått 40 år siden Lillian Müller ble kåret til «Playmate of the Year», og i den anledning har Playboy publisert flere gamle og et nytt bilde av henne på sine nettsider.

Ingen har prydet forsiden på det amerikanske herreblader så mange ganger som Lillian med sine åtte Playboy-forsider.

Müller stilte nylig også opp på et intervju med God Kveld Norge hvor hun fortalte om tiden med Hugh Hefner.

– Jeg var aldri fornøyd da jeg var sexsymbol og bodde med Hugh Hefner, var ute i verden og filmet, og hadde en god del penger i banken. Det var alltid noe som manglet. Jeg ble etter hvert ganske depressiv, forteller hun til God Kveld Norge.

(Saken fortsetter under)

Müller møtte den avdøde Playboy-grunnleggeren for første gang i 1974, og etter hvert ble de kjærester. Hun fikk sitt store gjennombrudd som modell da hun ble utnevnt som «Playmate Of The Month» i 1975 og «Playmate Of The Year» i 1976.

Hugh Hefner døde i 2017. Til God Kveld Norge, forteller Müller at hun begynte å utvikle tegn til diabetes type 2 mens hun bodde i den beryktede villaen hans. Dette gjorde at hun ble veganer og begynte å skrive bøker om helse. 

I 1995 ga hun ut boken «Feel Great, Be Beautiful Over 40». Nå er hun aktuell med boken «Si ja til livet», hvor hun gir råd om hvordan man kan bli mer positiv.

Les også: Hugh Hefners «viagra-ring» dro inn 192.000 på auksjon

God Kveld Norge oppfordrer hun alle til å slutte å bekymre seg over alderen.

– Nå tenker jeg bare på hva jeg skal gjøre «in the fabulous seventies», og så kommer 80-årene. Så jeg vil bare si til alle: Ikke la dette med kronologisk alder stoppe deg. Ikke la det stoppe deg i å drømme og legge planer, sier hun. 

DEL

FØLG OSS