Marius Borg Høibys kjæreste med i ny Hollywod-film

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.10-2019
  • Oppdatert: 11.10-2019
Juliane Snekkestad i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon i august. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Juliane Snekkestad (24) og John Carew (40) har kapret roller i filmen «Maleficent: Mistress of Evil», hvor Angelina Jolie har hovedrollen. 

Juliane Snekkestad (24) gjør stor suksess som modell både innenlands og utenlands, og nå har hun også blitt skuespiller.

Hun har nemlig fått en liten rolle i filmen «Maleficent: Mistress of Evil» sammen med blant annet John Carew og Angelina Jolie. Det var VG som meldte om nyheten først.

Les også: Slik ble John Carew venn med prins William

Instagram har både Snekkestad og Carew lagt ut bilder fra den stjernespekkede premieren. I et innlegg på bildedelingstjenesten, skriver Snekkestad:

«Maleficent Mistress of Evil premiere i går kveld i London. For en fantastisk opplevelse å være en del av denne filmen og alle de vakre menneskene jeg møtte på veien.»

Under bildeteksten har Marius Borg Høiby (22) kommentert at han er stolt av kjæresten. «Du er flink du», skriver han.

(Saken fortsetter under)

Snekkestad ble kjent da det kom frem at hun er sammen med Marius Borg Høiby. I januar kjøpte de hus sammen i Snekkestads hjemby Tønsberg. Hun var også selvskreven gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon i august. 

Les også: Marius Borg mistet redaktørjobben

Ifølge filmdatabasen IMDb, har ikke Snekkestad spilt i noen filmer før. John Carew har blant annet spilt i TV-serien «Heimebane» og filmen «Høvdinger» (2015).

Det er norske Joachim Rønning (47) som har regissert filmen. Angelina Jolie spiller hovedrollen som den skremmende feen Maleficent, og i rollene er også flere kjente skuespillere som Michelle Pfeiffer og Elle Fanning. 

Filmen har Norgespremiere 16.oktober. 

DEL

FØLG OSS