A-ha utvider til full verdensturné

NTB

  • Publisert: 15.10-2019
  • Oppdatert: 15.10-2019
Morten Harket under Kongsberg Jazzfestival i fjor. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Bodø, Stavanger og Oslo får også a-ha-besøk, når bandet har bestemt seg for å utvide «Hunting High and Low Live»-turneen.

Mens a-ha opprinnelig hadde tenkt kun å spille i Trondheim Spektrum 7. februar, meldes det nå at Nordlandshallen i Bodø får besøk av trioen 1. februar.

I neste runde vanker det konsert i DNB Arena i Stavanger 24. november, før a-ha trår til 27. og 28. november i Oslo Spektrum.

Turneen «Hunting High and Low Live», oppkalt etter debutplaten fra 1985, starter i Dublin 29. oktober – for utsolgt hus. Ifølge pressemeldingen fra a-ha har den «etter sterkt trykk fra publikum nå blitt utvidet til å en global reise, med stoppesteder i alle verdensdeler».

Les også: Magne Furuholmen ut mot Trumps bruk av a-ha-sang

I tillegg til å fremføre de ti popklassikerne på albumet i rekkefølge vil bandet også spille et nøye utvalg fra resten av bandets enestående låtkatalog, meldes det videre.

– Å spille inn «Hunting High and Low» var et så definerende øyeblikk og en så spennende tid i vår karriere og felles samarbeid, så å gjenoppdage dette verket nå, 35 år senere, føles som inspirasjon i stedet for forpliktelse. Jeg trenger bare å børste litt støv av de gamle synthene, sier Magne Furuholmen.

Video: Morten Harket fylte 60 år - se hans karriere i bilder!

DEL

FØLG OSS