Kvinnene fra «Frustrerte fruer»: Dette driver de med nå

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 18.10-2019
  • Oppdatert: 18.10-2019
Fra venstre: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria og Marcia Cross. Foto: TV2

Det er 15 år siden den første episoden av den populære serien ble sendt på TV. Se hva skuespillerne har drevet med siden serien tok slutt.

Første episode av Frustrerte fruer ble sendt på amerikanske Abc i 2004, og på norske TV2 året etter. Serien handlet om livene til fire husmødre, fortalt av deres avdøde nabo.

Les også: TV-stjerner tiltalt i bestikkelsesskandale

Fra utsiden virker livene deres plettfrie, men de fire kvinnene har alle sine skjeletter i skapet. Etter den siste episoden av serien ble sendt, har de fleste av skuespillerne gjort suksess på hver sin front. Se hva de driver med nå!

Eva Longoria (44)

/

Eva Longoria spilte rollen som den vakre og materialistiske trofékona Gabrielle Solis. Longoria ble verdenskjent etter rollen som Gabrielle Solis, og har dukket opp i flere filmer og serier i ettertid.

Hun har blant annet vært med i den amerikanske versjonen av «Masterchef» (2013), produsert og spilt i serien «Devious Maids» (2016) og hatt en rolle i den romantiske komedien «Dog Days» (2018).

I 2020 kommer hun også til å dukke opp i filmene «All-Star Weekend» og «Sylvie», ifølge IMDb. Longoria har vært gift to ganger før, og i 2016 giftet hun seg igjen med José Bastón (51). Paret fikk sitt første barn, sønnen Santiago, i juni 2018.

Marcia Cross (57)

/

Marcia Cross spilte den nevrotiske og perfeksjonistiske karakteren Bree Van de Kamp. Bree ville aldri noen vondt, men irriterte stadig vekk menneskene rundt seg med sitt overdrevne behov for orden og kontroll.

Cross ble nominert til flere priser etter å ha spilt rollen som Bree. Etter en to år lang pause, spilte Cross moren til hovedrollen i filmen «Fatrick» i 2014.

I 2015 spilte hun i én episode av serien «Law & Order: Special Victims Unit». Det samme året fikk hun rollen som president Claire Haas i serien «Quantico».

Les også: Stjernene fra «The Nanny»: Slik ser de ut nå

Cross har vært gift med aksjemegleren Tom Mahoney siden 2006. Paret har tvillingdøtrene Eden (12) og Savannah (12) sammen.

I september 2018 avslørte hun at hun har hatt kreft i endetarmen, men at hun er frisk igjen nå. I ettertid har hun snakket åpent om sykdommen for å gjøre den mindre tabubelagt.

Felicity Huffman (56)

/

Huffman spilte rollen som den stressede firebarnsmoren Lynette Scavo, som sliter med å ta vare på de krevende barna sine.

Huffman vant en Emmy for sin innsats i «Frustrerte Fruer», og i 2012 fikk hun sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Etter «Frustrerte fruer» var ferdig, spilte Huffman i komedien «Trust Me» (2013). Fra 2015 til 2017 spilte hun hovedrollen i serien «American Crime», og i 2019 fikk hun rollen som aktoren Linda Fairstein i Netflix-serien «When They See Us».

Det er imidlertid ikke skuespillerprestasjonene sine Huffman har fått mest oppmerksomhet for i det siste.

I mars kom det frem at hun er en av over 40 personer som skal ha prøvd å betale for at barna deres skal få plass på amerikanske eliteuniversiteter. Hun har nå begynt å sone den 14 dager lange fengselsdommen.

Les mer: Hollywood-kjendis dømt til fengsel

Huffman giftet seg med skuespilleren William Macy i 1997, og sammen har de døtrene Sophia Grace (19) og Georgia Grace (17).

Teri Hatcher (54)

/

Teri Hatcher spilte rollen som den klønete og sjarmerende romantikeren Susan Mayer. Hun er håpløst forelsket i rørleggeren Mike, men klarer stadig vekk å rote til ting for seg selv.

Hatcher var kjent for mange før hun spilte Susan i «Frustrerte fruer». Hun spilte blant annet Lois Lane i TV-serien om Supermann (1993-1997) og Bond-piken Paris Carver i «Tomorrow Never Dies» (1997).

Etter rollen som Susan Mayer har hun gitt stemmen sin til flere karakterer i forskjellige barnefilmer. Hun har også spilt i serier som «Jane by Design» (2012), «The Odd Couple» (2016-2017) og «Supergirl» (2017), ifølge IMDb.

Brenda Strong (59)

/

Brenda Strong var ikke like synlig i serien som nabofruene. Hun spilte rollen som Mary Alice, som tar livet sitt allerede i første episode. De neste episodene har hun fortellerstemmen.

Strong hadde allerede spilt i kjente serier som «MacGyver» og «Twin Peaks» før hun fikk rollen som Mary Alice. 

Les også: Slik får du tilgang til Netflix' skjulte kategorier

I 2018 dukket hun opp i den kontroversielle Netflix-serien «13 Reasons Why», en rolle hun fortsatt spiller i den nyeste sesongen av serien.

Brenda Strong er også yogainstruktør i tillegg til jobben som skuespiller. I 2015 giftet hun seg med regissøren John Farmanesh-Bocca. Strong har sønnen Zakery Henri fra et tidligere ekteskap, ifølge Wikipedia

DEL

FØLG OSS