Arnold Schwarzenegger avslører sitt intense treningsregime

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 28.10-2019
  • Oppdatert: 28.10-2019
Arnold Scchwarzenegger i den siste Terminator-filmen som har premiere i november. Foto: AP

Den legendariske «Terminator»-stjernen har blitt 72 år, men det hindrer ham ikke fra å trene hver dag. 

Arnold Schwarzenegger (72) er ikke bare kjent som skuespiller, men også for å ha vært guvernør i California og for sin karriere som kroppsbygger.

Han har spilt hovedrollen i fire av «Terminator»-filmene, og i november er han igjen aktuell i den sjette «Terminator»-filmen.

Hollywood-skuespilleren ser fortsatt like sprek ut som før, og i et intervju med britiske Metro forteller han at det ikke kommer av seg selv.

Les også: Trump harselerte med Schwarzenegger

– Jeg trener hver dag. Jeg sykler, står på ski, jeg driver fortsatt mye med sport, så for meg er det normalt at når jeg kommer for å spille i en actionfilm så er jeg klar og i form, sier han.

72-åringen er aktiv på Instagram, og legger stadig vekk ut bilder og videoer fra treningssenteret. Ved siden av ett av bildene skriver han: «Dagens Terminator-visdom: Aldri ta deg en lur når du lander etter en lang flytur. Dra rett på treningssenteret».

(Saken fortsetter under) 

Schwarzenegger har en medfødt hjertefeil, og i fjor måtte han gjennom en hjerteoperasjon. Ifølge TMZ oppstod det komplikasjoner under operasjonen som gjorde at han måtte utføre åpen hjertekirurgi. 

I et intervju med The Sun, sa Hollywood-stjernen at han nesten døde under operasjonen, men at det ikke skremte ham.

Les også: Schwarzenegger ble sparket bakfra under hoppetau-arrangement

– Jeg blir aldri redd for sånne ting. I et minutt ble jeg redd for at operasjonen var for nær innspillingen av «Terminator 6», men jeg innså med en gang at filminnspillingen var en god mulighet til å komme meg tilbake i form igjen, forteller han.

Den hardbarkede stjernen brukte ikke lang tid på å hente seg inn igjen etter sykehusoppholdet.

– Jeg var tilbake på treningssenteret etter veldig kort tid. De fleste duller for mye med seg selv etter en operasjon, sier han til The Sun

DEL

FØLG OSS