Arnold Schwarzenegger avslører sitt intense treningsregime

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 28.10-2019
  • Oppdatert: 28.10-2019
Arnold Scchwarzenegger i den siste Terminator-filmen som har premiere i november. Foto: AP

Den legendariske «Terminator»-stjernen har blitt 72 år, men det hindrer ham ikke fra å trene hver dag. 

Arnold Schwarzenegger (72) er ikke bare kjent som skuespiller, men også for å ha vært guvernør i California og for sin karriere som kroppsbygger.

Han har spilt hovedrollen i fire av «Terminator»-filmene, og i november er han igjen aktuell i den sjette «Terminator»-filmen.

Hollywood-skuespilleren ser fortsatt like sprek ut som før, og i et intervju med britiske Metro forteller han at det ikke kommer av seg selv.

Les også: Trump harselerte med Schwarzenegger

– Jeg trener hver dag. Jeg sykler, står på ski, jeg driver fortsatt mye med sport, så for meg er det normalt at når jeg kommer for å spille i en actionfilm så er jeg klar og i form, sier han.

72-åringen er aktiv på Instagram, og legger stadig vekk ut bilder og videoer fra treningssenteret. Ved siden av ett av bildene skriver han: «Dagens Terminator-visdom: Aldri ta deg en lur når du lander etter en lang flytur. Dra rett på treningssenteret».

(Saken fortsetter under) 

Schwarzenegger har en medfødt hjertefeil, og i fjor måtte han gjennom en hjerteoperasjon. Ifølge TMZ oppstod det komplikasjoner under operasjonen som gjorde at han måtte utføre åpen hjertekirurgi. 

I et intervju med The Sun, sa Hollywood-stjernen at han nesten døde under operasjonen, men at det ikke skremte ham.

Les også: Schwarzenegger ble sparket bakfra under hoppetau-arrangement

– Jeg blir aldri redd for sånne ting. I et minutt ble jeg redd for at operasjonen var for nær innspillingen av «Terminator 6», men jeg innså med en gang at filminnspillingen var en god mulighet til å komme meg tilbake i form igjen, forteller han.

Den hardbarkede stjernen brukte ikke lang tid på å hente seg inn igjen etter sykehusoppholdet.

– Jeg var tilbake på treningssenteret etter veldig kort tid. De fleste duller for mye med seg selv etter en operasjon, sier han til The Sun

DEL

FØLG OSS

Populært på Nettliv