Olaf Thommesen roser Vendela Kirsebom etter forlovelsen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.11-2019
  • Oppdatert: 08.11-2019
Næringslivsgründeren Olaf Thommesen var gift med Vendela Kirsebom i elleve år. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

Kirsebom og Thommesen var gift i elleve år. Nå skal Kirsebom gifte seg på nytt.

Onsdag avslørte Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard (39) på sosiale medier at de skal gifte seg. Paret møttes under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016, og har siden blitt ett av Norges mest kjente par. Ifølge Dagbladet fridde Petter til Vendela i Sør-Afrika, der de er for å hjelpe til med serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Les også: Petter og Vendela kjøpte leilighet til 25 millioner

Ved siden av innleggene deres på Instagram, har kjente personer som Elisabeth Andreassen, Synnøve Skarbø og Harald Rønneberg sendt inn sine gratulasjoner til paret.

(Saken fortsetter under)

Petter Pilgaard var tidligere forlovet med stylisten Mari Haugersveen, men i 2012 brøt de forlovelsen og gikk hvert til sitt.

Vendela Kirsebom var tidligere gift med næringslivsgründeren Olaf Thommesen (53). Sammen har de døtrene Hannah og Julia. Etter Vendela forlovet seg på nytt, har også eksmannen hennes vist sin støtte til henne og Petter. 

Les også: Resultatskrell for Vendela Kirsebom

I et innlegg på Facebook, skriver han at han fortsatt har et godt forhold til Vendela.

«Moren til mine barn er forlovet! Jeg ønsker dem begge hjertelig til lykke! Jeg får hele tiden spørsmål om Vendela og Petter, og sannheten er at jeg ønsker Vendela alt godt. Vi er begge foreldre til verdens fineste jenter, vi feirer alle høytider sammen og samarbeider veldig bra om alt», skriver han.

Thommesen fant kjærligheten igjen med Malin Sjoner (32) etter skilsmissen med Vendela. Fredag kom det imidlertid frem at de har slått opp

DEL

FØLG OSS