Ari Behn avslører juleplaner

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 13.11-2019
  • Oppdatert: 13.11-2019
Ari, Märtha og barna deres har fortsatt å feire jul sammen etter skilsmissen. Her var de på vei til julegudstjeneste i 2014. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Kunstneren skal feire julen med Märtha og barna – og kanskje kommer også hennes nye kjæreste Durek Verrett. 

Ari Behn (47) og Märtha Louise (48) skilte seg i august 2016, men har likevel klart å beholde vennskapet.

Ari og Märtha har døtrene Maud Angelica (16), Leah Isadora (14) og Emma Tallulah (11) sammen, og de siste årene har de feiret julen sammen til tross for skilsmissen.

Og i et nytt intervju med Her og Nå, forteller Ari åpenhjertig at de skal feire jul sammen i år og.

– Ja, vi feirer sammen, alle sammen, bekrefter han.

Les også: Se kongefamiliens julefeiring gjennom tidene

I mai i år kunngjorde Märtha Louise at hun har blitt sammen med amerikanske Durek Verrett (44). Ari er ikke sikker på om Verrett kommer enda.

– Det er godt mulig han skal feire med oss, det vil vise seg. Vi har ikke helt lagt kabalen ennå, sier han til Her og Nå.

Det er ikke første gang han møter Märthas kjæreste. I slutten av oktober la Verrett ut et bilde på Instagram av de to sammen, og skrev: «Elsker deg bror».

Ari fortalte også til God Kveld Norge at han likte Verrett og at han var stolt av hvordan Märtha hadde taklet mediestormen som oppstod etter hun offentliggjorde forholdet.

Les også: Ari Behn: – Jeg har et nært forhold til dronningen

– Hun står støtt i det. Jeg er veldig stolt av Märtha. Hun er forut for sin tid og gjør et viktig arbeid, forteller han videre i intervjuet med God Kveld Norge.

Ari har selv også funnet kjærligheten igjen etter skilsmissen. I 2017 kom det frem at han hadde blitt sammen med juristen Ebba Rysst Heilmann (34). Han har ikke sagt noe om hun også kommer til å være med på julefeiringen. 

DEL

FØLG OSS