Elton John var alvorlig syk: – Jeg måtte lære meg å gå igjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 20.11-2019
  • Oppdatert: 20.11-2019
Elton John sammen med ektemannen David Furnish under filmfestivaFoto: Stephane Mahe/Reuters

Den ikoniske artisten fikk infeksjon etter en operasjon mot prostatakreft. 

I oktober ga Elton John (72) ut sin selvbiografi «Me», hvor han blant annet avslører at han ble diagnostisert med prostatakreft i 2017.

Den britiske artisten ble operert for sykdommen, men noen dager senere viste det seg at han hadde pådratt seg en alvorlig infeksjon etter operasjonen.

I et kommende intervju med skuespilleren Graham Norton på BBC, forteller Elton om den skremmende tiden på sykehuset.

Les også: Elton John slakter Brexit

– Jeg måtte bokstavelig talt lære meg å gå igjen. Jeg var ekstremt syk. Heldigvis overlevde jeg. Nå går det fint. Men det er veldig få deler av meg igjen, sier han i intervjuet, ifølge Daily Mail.

Elton er gift med filmskaperen David Furnish (57). De har sønnene Elijah (6) og Zachary (8) sammen. I intervjuet sier han at han var redd for å dø fra barna sine.

– Jeg tenkte: Ikke la meg dø, jeg vil se barna mine vokse opp, sier han.

Popartisten ble heldigvis frisk igjen, men sykdommen skal ha fått ham til å innse at han måtte roe seg ned.

I januar i fjor kunngjorde han at han gir seg med turnelivet, men før det skal han gjennomføre sin siste verdensturne. Den har fått navnet «Farewell Yellow Brick Road».

Les også: Familien Beckham på luksusferie med Elton John

I intervjuet med Graham Norton, forteller han at han vil kutte ut de populære sangene «Crocodile Rock» og «Benny And The Jets» fra fremtidige konserter.

– Jeg vil gi de andre sangene mine en sjanse og skal fortsatt spille noen av mine mest velkjente hits – bare ikke de jeg er så lei av, sier han til Norton ifølge Daily Mail.

Eltons siste turne varer frem til 2021. I starten av oktober kom det frem at han også kommer til å stoppe innom Norge på turneen

DEL

FØLG OSS