«Games of Thrones»-skuespilleren Emilia Clarke : Følte seg presset til nakenscener

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 21.11-2019
  • Oppdatert: 21.11-2019

Den populære skuespilleren mener serien regissører spilte på hennes dårlige samvittighet for ikke å skuffe fansen.

TV-serien «Game of Thrones» tok verden med storm da den kom for x år siden. Ingen annen serie har nådd så stor popularitet som HBOs fantasyserie, hvor norske Kristofer Huvju (41) også har hatt en sentral rolle.

En av seriens mest populære skuespillere har vært Emilia Clarke (33). I rollen som dragemoren Daenerys Targaryen har hun trollbundet TV-seerne gjennom åtte sesonger. Den britiske 33-åringen har opparbeidet seg en solid fanbase - både på grunn av skuespillerferdighetene og utseendet..

Serien er kjent for mye sex og nakenhet, men ingen av skuespillerne har gjort så mange nakenscener som Emilia. Hun innrømmer nå at det ikke var lett for henne.

– Jeg har hatt store krangler på settet hvor jeg har stått på mitt at jeg skal ha på meg dyne. Da argumenterte regissørene at jeg ville skuffe fansen, forteller hun til podkasten Armchair Expert av Dax Shepard.

emilia

I podkasten innrømmer Emilia at det til tider var så tøft at hun måtte kjempe mot tårene.

– Jeg gikk på toalettet og gråt, så kom jeg tilbake og gjorde scenen. Det gikk greit, forteller hun.

DEL

FØLG OSS