Joan Collins: – Jeans er tragisk

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.11-2019
  • Oppdatert: 22.11-2019
Joan Collins i kjent stil under Met-gallaen i mai. Foto: Andrew Kelly/Reuters

Den glamorøse «Dynastiet»-stjernen slakter et av tidenes mest brukte plagg. 

Skuespilleren Joan Collins (86) er mest kjent for rollen som Alexis Colby i 80-tallsserien Dynastiet. I rollen som Colby er hun nesten alltid pyntet og nysminket, og Collins er selv ikke så ulik i virkeligheten.

Hun blir stadig vekk avbildet på den røde løperen i overdådige kjoler, og i et nytt intervju med Vogue forteller hun at hun synes folk bør pynte seg mer.

Les også:  «Dynastiets» John Forsythe er død

– Jeg håper virkelig at folk begynner å bruke mer penger på klær, for det er ingen som pynter seg lenger. Hvis man gjør det, så kommer folk med kommentarer som: «Å se på deg, som du har pyntet deg!»

Den frittalende stjernen synes det er trist å se at så mange kler seg så hverdagslig.

– Alle kommer til å ende opp med å gå i jeans og t-skjorter, noe jeg synes er tragisk, sier hun til Vogue.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med Valentinos nye julekampanje, som hun er ansikt utad for. På bildene kan man se den elegante 86-åringen i kjent stil i en lang, rød blondekjole og diamantsmykker.

Det er ikke første gang hun fraråder folk å ha på seg jeans. I 2012 sa hun til BBC at kvinner over 40 år bør holde seg unna det populære plagget.

Les også: Husker du «Dynastiet»? Slik ser stjernene ut nå!

– Hvis du må ha på deg jeans, som sjelden er glamorøst på kvinner over 40 år, så velg et par som er mørkeblå eller sorte, sa hun ifølge Daily Mail.

Collins vokste opp i London, men flyttet til Los Angeles på midten av 50-tallet. Til tross for at hun har bodd der lenge, har hun alltid følt at hun skiller seg ut.

– Jeg passer ikke helt inn i den typiske livsstilen i L.A, for alle går i t-skjorte og jeans, og jeg liker ikke den stilen. Å, og det gjør ikke Valentino heller, forresten. Mr. Valentino er alltid utmerket kledd, noe jeg elsker, sier hun i intervjuet med Vogue

Se video: Slik ser stjernene fra «Dynastiet» ut i dag:

DEL

FØLG OSS