Gaute Grøtta Grav forteller om kjæresten for første gang

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.11-2019
  • Oppdatert: 27.11-2019
Gaute Grøtta Grav har ledet «Farmen» og «Farmen Kjendis» i flere år. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

«Farmen»-programlederen har vært hemmelighetsfull rundt forholdet til Cathrine Montero Moen (29) siden de ble sammen. Nå avslører paret at de har mange planer for fremtiden.

Gaute Grøtta Grav (40) møtte Cathrine Moen (29) under innspillingen av «Farmen» fordi Cathrine jobbet med produksjonen av realityserien.

Det var først i mai i år de bekreftet forholdet, og i den nyeste utgaven av Se og Hør gir de sitt første intervju sammen.

I 2017 gikk Gaute gjennom et brudd med ekskona Silje Hvarnes, og derfor tok det tid før han og Cathrine ble mer enn venner.

Les også:  «Farmen»-Mads konkurs og svindeltiltalt

Bruddet mellom Gaute og ekskona skapte mange overskrifter, noe som gjorde starten på forholdet med Cathrine utfordrende.

– Vi måtte kjempe for kjærligheten, og er sammen i dag - mot alle odds, sier «Farmen»-profilen til Se og Hør.

I intervjuet roser han Cathrine og beskriver henne som en «inkluderende, varm og morsom» person. Cathrine var selv med i realityprogrammet «Robinsonekspedisjonen» i 2011, men har siden jobbet bak kameraene som TV-koordinator.

De er fortsatt veldig forelsket, og til Se og Hør forteller Cathrine at hun drømmer om barn og å flytte til Gautes hjembygd.

Les også: Her er de nye deltakerne i «Farmen Kjendis»

– Jeg har alltid drømt om å bo landlig, så jeg ser absolutt for meg en fremtid med Gaute i Isfjorden, sier Moen til ukebladet.

Gaute har vært programleder for «Farmen» siden 2004 og i flere år ledet han også kjendisversjonen av programmet.

I år kom det imidlertid frem at han slutter som programleder for «Farmen Kjendis». Det er Tiril Sjåstad Christiansen (24) som skal lede neste sesong. Den har premiere etter nyttår.

Få oversikt over høstens TV-serier. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS