Marit Larsen er gravid

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.11-2019
  • Oppdatert: 27.11-2019
Artisten avslørte på Instagram at hun og ektemannen Alexander Buchmann venter barn. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Artisten venter barn med ektemannen Alexander Buchmann. 

Det var Larsen (36) selv som røpet nyheten på Instagram. Hun la ut bilde av seg selv der hun ser ned på den lille kulen på magen, og skrev at «Høsten ser litt annerledes ut i år».

Manageren hennes Silje Larsen Borgan har bekreftet til VG at artisten er gravid. Innlegget har fått flere tusen likerklikk, blant annet fra andre kjente artister som Bjørn Eidsvåg og Christel Alsos.

Les også: Marit Larsen tildelt ærespris

Dette blir Larsen og ektemannen Alexander Buchmann (37) sitt første barn sammen. De giftet seg i all hemmelighet i 2016, og det samme året flyttet Marit til New York, hvor han bor. Buchmann er tidligere håndballspiller, og jobber nå for Leger uten grenser i storbyen.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Autumn looks different this year. ✨

Et innlegg delt av Marit Larsen (@larsenmarit)

Marit Larsen ble først kjent gjennom popduoen M2M sammen med Marion Ravn på starten av 2000-tallet. De ble kjent for hits som «Don’t Say You Love Me» og «Everything», men i 2002 brøt de samarbeidet.

Venninnebruddet skapte mange overskrifter i mediene, og mange mente at Ravn hadde droppet Larsen til fordel for en millionplatekontrakt.

Les også: Skraper i overflaten av norsk pop

I 2013 snakket Ravn ut om venninnebruddet og sa at det ikke var noe ondt blod mellom henne og Larsen.

– Vi har en god tone. Den gangen hadde vi behov for å være fra hverandre etter noen veldig intense år. Vi hadde vært venner fra vi var 5 år og opplevde det mange andre opplever - at vi vokste litt fra hverandre. Nå er vi venner og glad på hverandres vegne, sa hun til VG.

DEL

FØLG OSS