Birgit Skarstein har brutt forlovelsen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 29.11-2019
  • Oppdatert: 29.11-2019
Martin Sletten og Birgit Skarstein i 2018. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Paralympics-utøveren og forloveden Martin Sletten har gått hvert til sitt.

Skarstein (30) bekrefter selv bruddet på Instagram, og skriver at hun forteller nyheten selv for at det ikke skal oppstå misforståelser.

– Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen. Vi er veldig glade i hverandre og takknemlige for alt vi har fått gjort og oppleve, skriver hun.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Kjære venner ❤ Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv. Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen. Vi er veldig glade i hverandre, og takknemlige for alt vi har fått gjort og oppleve i lag 🙏 Dette eventyret ville vi ikke vært foruten 🌟 Et liv med mye reising og høyt aktivitetsnivå er imidlertid krevende å snekre sammen privat. Gradvis har vi blitt mindre kjærester og mer kolleger, uten at det ligger noe dramatikk bak det. Nå er vi på fjellet og går lange og fine skiturer. Det går fint med oss begge, og vi er så heldige å være omgitt av gode venner. Takk for all kjærlighet, ta vare ❤️ PS. Vi kommer ikke til å kommentere noe offentlig utover denne posten, og ber om forståelse for det 🙂

Et innlegg delt av Birgit Skarstein (@birgitskarstein)

Hun forklarer bruddet med at de gradvis har blitt mindre kjærester og mer kolleger. Skarstein og Sletten forlovet seg i januar 2017, men tidligere denne måneden fortalte hun til Se og Hør at de ikke hadde hatt tid til å planlegge bryllup.

– Det blir lite tid til kjærligheten, innrømmet hun den gang.

Skarstein har drevet med flere idrettsgrener gjennom årene, og er nå regjerende verdensmester i roing.

Les også: Birgit Skarstein hylles for innlegg om «sommerkroppen»

Hun ble lam fra livet og ned etter en omfattende operasjon i 2009. I ettertid har hun brukt sin historie til å vise at funksjonshemninger ikke trenger å være en hindring. Martin Sletten jobber i teknologi-selskapet Gobi.

I Instagram-innlegget skriver hun at de ikke kommer til å kommentere bruddet ytterligere. 

DEL

FØLG OSS