Carola tok til tårene under TV-sending

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.12-2019
  • Oppdatert: 04.12-2019
Carola under generalprøven før Eurovision i Athen i 2006. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX

Den folkekjære artisten forteller om da hun fikk sitt gjennombrudd som 16-åring. – Det var en omveltning for hele familien, sier hun. 

På starten av 80-tallet slo Carola Häggkvist gjennom med sangen Främling, og siden toppet hun hitlistene med sanger som «Tommy tycker om mig» og «Fångad av en stormvind».

Det har ikke bare vært lett å leve et liv i offentligheten, og i lørdagens episode av serien «Så mycket bättre» forteller Carola at hun ofte savner tiden før hun ble kjent. 

Serien er Sveriges svar på den norske serien «Hver gang vi møtes», der kjente artister møtes for å se tilbake på karrieren sin. 

Les også: Carola får sin egen TV-serie

– Det ble ikke bare en omveltning for meg, det ble en omveltning for hele familien. Tiden før «Främling» var på en måte lettere. Den var bra etter, men den var kjempefin før, og det savner jeg, sier hun i et klipp Aftonbladet har lagt ut.

Etter hvert flyttet Carola og familien fra forstaden Norsborg til det mer eksklusive strøket Djursholm. Hun sier at familien aldri passet helt inn på Djursholm.

– Der fantes det ingen naboer å grille med. Hvor er vennene våre? Vi passet ikke helt inn. Vi hadde tatt oss vann over hodet, og den kampen har vært tøff, sier hun.

Les også: Carola ble misbrukt som barn: – Trodde jeg skulle bli drept

Videre sier hun at nå som hun har blitt eldre, har hun begynt å lure på om alt hun ofret var verdt det. Carola blir fortsatt mye omtalt i media, og i det siste har det vært spesielt mye oppmerksomhet rundt hennes kjærlighetsliv.

Hun var sammen med Jimmy Källqvist i fem år, men i slutten av november avslørte hun at de har gått fra hverandre.

Jimmy og Carola eier fortsatt et hus sammen i Sør-Afrika, og der skal Carola og barna feire julen, ifølge Expressen. 

DEL

FØLG OSS