Justin Timberlake ber om unnskyldning etter utroskapsrykter

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 05.12-2019
  • Oppdatert: 05.12-2019
Justin Timberlake har vært gift med Jessica Biel siden 2012. Foto: Jordan Strauss/AP

– Jeg drakk alt for mye den kvelden og jeg angrer på oppførselen min, skriver den amerikanske artisten.

I slutten av november vekket Justin Timberlake (38) oppsikt da han ble avbildet utenfor en bar i New Orleans sammen med skuespilleren Alisha Wainwright (30).

De spiller kjærester i den kommende filmen «Palmer», og på bildene av dem kunne det se ut som de hadde noe på gang også etter innspillingen var over.

På ett av bildene har Wainwright hånden sin på låret til Timberlake, og på et annet holder han henne i hånden. Timberlake har vært gift med skuespilleren Jessica Biel i syv år, og de har også en sønn sammen.

Les også: Ti kjendispar du kanskje hadde glemt

Bildene ble tatt en kveld der Timberlake var ute og festet med skuespillerkollegaene sine etter jobb. En kilde som var tilstede den kvelden fortalte til E!News at Timberlake hadde drukket for mye og ble revet med.

Nå ber imidlertid Timberlake om unnskyldning for flørtingen. På Instagram skriver han at han hadde drukket alt for mye og at han angrer.

(Saken fortsetter under)

«Jeg skulle visst bedre. Dette er ikke eksempelet jeg vil sette for min sønn. Jeg ber om unnskyldning til min fantastiske kone og familie for at jeg satt dem i en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være», skriver han.

Justin Timberlake og Jessica Biel blir sett på som et av de få stødige parene i Hollywood. De møttes i 2007, og giftet seg i Italia i 2012. Tre år senere fikk de sønnen Silas (4).

Les også: Justin Timberlake forsvarer Britney

I et intervju med Marie Claire i 2017, fortalte Biel at hele livet hennes ble snudd på hodet da hun og Timberlake fikk sitt første barn.

– Disse små menneskene kommer til verden og de krever så mye. Timeplanen din er ikke din egen, og den er heller ikke viktig lenger, for det er veldig klart at hele livet ditt nå handler om denne lille karen, sa hun til magasinet.

Verken Jessica Biel eller Alisha Wainwright har kommentert bildene som startet utroskapsryktene.

DEL

FØLG OSS