Inger Lise Rypdal 70 år:  Slik holder hun seg evig ung

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.12-2019
  • Oppdatert: 12.12-2019
Rypdal under Folketeaterets 10-årsjubileum i mars. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Inger Lise Rypdal avslørte nylig noen av sine skjønnhetshemmeligheter på «God Kveld Norge». 

Rypdal fikk sitt gjennombrudd som artist på slutten av 60-tallet, og har siden hatt en eventyrlig karriere innenfor sang, film og TV.

I anledning 70-årsdagen sin, har hun holdt konserter i Oslo og sunget noen av sine største hits. 

Gjennom sitt liv i rampelyset, har Rypdal også fått mye oppmerksomhet fordi hun alltid har sett like ung og frisk ut.

Les også: Fem ting legen mener du bør vite om aldring

På lørdagens episode av «God Kveld Norge», avslørte hun til Dorthe Skappel at hun blant annet tyr til peelinger og syrebehandlinger for å holde huden glødende. Hun sier at syrebehandlingene ikke er skadelige, selv om det kanskje høres sånn ut.

– Neida, du etser jo litt på huden, men det flasser bare av, sier hun.

Hun sier imidlertid at hun aldri ville tatt botox eller fillers for å skjule aldringstegn, men at det er viktig for henne å føle seg bra.

– Man vil jo helst se betagende ut på en eller annen måte, at folk ikke tenker at «æsj, hun så ekkel ut». Man vil jo gjerne se innbydende ut, sier hun til God Kveld Norge.

Les også: – Hard trening gjør cellene «yngre»

I 2017 fortalte Rypdal til Dagbladet (bak betalingsmur) at hun alltid har vært opptatt av helse og kosthold, noe som også kan ha bidratt til at hun har holdt seg så godt. Hun avslørte også at hun at hun trener yoga eller pilates tre ganger i uka.

– Jeg spiser og drikker sunt, spiser vitaminer, får nok trening, frisk luft, vann og søvn. Det er for lite søvn og for lite trening som gjør at vi blir slitne og eldes fort. Folk må komme seg ut i skogen, man trenger ikke gå på treningsstudio for å være sunn og frisk, sa hun den gang. 

DEL

FØLG OSS