Prinsesse Madeleines barn vet ikke at de er kongelige

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 14.01-2020
  • Oppdatert: 14.01-2020
Sveriges prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med barna Nicolas og Leonore. De har også datteren Adrienne (1), som ikke er med på dette bildet. Foto: Sören Andersson / NTB scanpix

Den svenske prinsessen og Chris O’Neill har ikke fortalt barna sine at de lever et liv utenom det vanlige. – Jeg tror det kommer til å falle seg naturlig, sier hun.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill har tre barn sammen: Leonore (5), Nicolas (4) og Adrienne (1). I august 2018 flyttet de til Florida og siden har de levd et tilbaketrukket liv utenfor medienes søkelys.

I fjor avslørte prinsessen i et intervju med magasinet Mama at barna deres enda ikke vet at de er kongelige.

– Jeg har faktisk ikke snakket med dem om det enda. Jeg tror det kommer til å falle seg naturlig. Jeg tror det var sånn med meg og, for jeg kan ikke huske at mamma og pappa sa at vi måtte snakke om det, det kom heller naturlig, sa hun ifølge svenske Hänt.

Les også: Victorias 18 fadderbarn: Slik holder hun kontakten med alle

Videre fortalte hun at hun syntes det var fint for barna at de fikk leve som alle andre barn.

– Jeg tenker at når tiden er inne så kommer de til å spørre og være nysgjerrige, men da får man bare ta det da. Inntil da får de leve i sin egen boble, i en verden uten titler, sa prinsessen.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill sine tre barn kommer antageligvis til å fortsette med å leve et mer privat liv enn prinsesse Victoria sine barn.

I oktober i fjor overrasket nemlig kong Carl Gustav da han kunngjorde at prinsesse Madeleine og prins Carl Phillips barn ikke lenger skal regnes som kongelige.

Les også: Dette var kongeparets hemmelige dekknavn

I en pressemelding fortalte han at barna fortsatt er medlemmer av kongefamilien, men at det ikke forventes at de skal ta på seg offisielle kongelige oppdrag i fremtiden. Prinsesse Victoria er derimot tronarving, og datteren hennes Estelle (7) er nummer to i arvefølgen.

I desember uttalte prinsesse Madeleine seg om kong Carl Gustavs beslutning i dokumentaren «Året med kongefamilien».

– Jeg føler litt som mine søsken tidligere har sagt at det er jo et veldig naturlig steg, og vi har diskutert dette veldig lenge, så for oss er det ikke en så stor greie som media har gjort det til, sa hun i dokumentaren. 

DEL

FØLG OSS