Christer Falck i sorg: – Takk for alt, mamma

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.01-2020
  • Oppdatert: 22.01-2020
Falck på TV3 sitt 30-årsjubileum i 2018. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Den tidligere «Robinson»-programlederen skriver at moren døde i armene hans. 

Christer Falck (50) har jobbet som plateprodusent, forfatter og forlagseier, men er kanskje aller mest kjent for å ha vært programleder for «Robinsonekspedisjonen».

Tirsdag skriver Falck på Facebook at han har mistet moren sin. Det var TV2 som omtalte saken først. 

I innlegget skriver han at moren døde i armene hans etter å ha lidd av den kroniske hjernesykdommen Alzheimers i mange år.

«Min snille, vakre, morsomme, rettferdige, bollebakende, annenstemmesyngende mamma gikk bort i natt etter over 15 år med Alzheimers. 20% av livet ditt har du vandret, sittet og til slutt ligget deg gjennom denne forvirrende tåka. Det var godt å holde rundt deg mens du pustet ut for siste gang. Takk for alt, mamma», skriver han.

Under innlegget har mange av følgerne til Falck sendt inn sine kondolanser. TV-profilen har tidligere fortalt om morens sykdom i TV2-programmet «Skogheim flytter inn».

– Det er utrolig trist. Det er en sånn sykdom som man ikke kan gjøre noen ting med. Hadde det vært kreft, så kunne man håpe at hun skulle bli frisk. Men dette er bare å se et menneske som blir borte litt og litt, sa han. 

Les også: Nye blodprøver kan avsløre Alzheimers tidlig

DEL

FØLG OSS