Maritta fra «Ullared» har funnet kjærligheten igjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 29.01-2020
  • Oppdatert: 29.01-2020
Maritta og Lasse ble først kjent på varehuset Ullared for flere år siden. I programmet «Hemliga beundrare» møtes de igjen. Foto: Viafree

Maritta Söderstrøm hadde bodd alene i 23 år – så ba hun Lasse (70) på blind date.

Maritta Söderstrøm (75) og søsteren Gunnel Hyvönen (73) er kjent for å by på seg selv i serien «Ullared». Nå er Maritta med i den nye sesongen av den svenske serien «Hemliga beundrare», hvor hun ber sin tidligere flørt Lasse på date.

Det var Aftonbladet som omtalte saken først. Maritta og Lasse møttes for første gang på kjøpesenteret Ullared for flere år siden, men etterpå mistet de kontakten.

Det viste seg at Maritta ikke fikk tak i Lasse fordi han hadde lagret et tall for mye da han ga henne telefonnummeret sitt.

Les også: Ola-Conny snakker ut om kjærlighetslivet etter bruddet

Gjennom «Hemliga beundrare» får de heldigvis møttes igjen. I episoden, som ligger ute på svenske Viafree, forteller Maritta hvorfor hun ba Lasse på date.

– Jeg setter pris på ham som menneske og som mann. Han blir bare bedre og bedre i mine øyne, sier hun.

Lasse visste ikke på forhånd at det var Maritta han skulle møte, men i episoden kan man se at han ble veldig glad for at det var henne.

Maritta var egentlig på ferie på Gran Canaria, men dro hjem til Sverige for å være med på TV-innspillingen.

De bor i hver sin by, og nå har de avstandsforhold.

Les også:  «Ullared»-Morgan er forelsket

– Jeg bor i Katrineholm og han i Småland. Vi har akkurat begynt og møtes, og har begge vært ensomme i mange år. Jeg har bodd alene i 23 år. Men avstanden spiller ingen rolle om man liker hverandre, sier Maritta til Aftonbladet

Morgan Karlsson (48) ble også kjent gjennom «Ullared», og har jobbet i varehuset i flere år. I september i fjor kom det frem at også han har funnet kjærligheten.

Til svenske Hänt avslørte han at den heldige kvinnen er en kollega av han som også jobber på Ullared.

– Det er koselig, for jeg vet at hun har fast jobb, og går ikke etter lommeboka mi, sa han til nettsiden den gang. 

DEL

FØLG OSS