Shania Twains eksmann var utro – førte til partnerbytte

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 31.01-2020
  • Oppdatert: 31.01-2020
Shania og hennes nåværende ektemann, Frederic Nicolas Thiebaud.Foto: AFP

Den kanadiske countrysangeren og hennes nåværende ektemann fant hverandre på en helt uvanlig måte. 

Shania Twain (54) var gift med musikkprodusenten Robert John «Mutt» Lange i 14 år, men så fikk hun vite at han hadde vært utro med hennes gode venn og assistent, Marie-Anne Thiébaud.

Det var mannen til Thiébaud, Frédéric Thiébaud, som fortalte Shania om utroskapen. Dette merkelige sammentreffet førte dem sammen, og i dag er det Shania og Frédéric som er gift.

De ble altså sammen etter de tidligere ektefellene deres var utro med hverandre. Til magasinet AARP forteller countrystjernen om den innviklede kjærlighetshistorien. Hun sier at hun gikk inn i en depresjon etter hun fikk høre om utroskapen.

Les også: Dolly Parton lager musikk som skal slippes etter hennes død

– Det var dager der jeg ikke brydde meg om morgendagen kom eller ei. Overlevelse er alt. Jeg stod fast i kvikksanden. Jeg fikk panikk, som alle andre gjør, men jeg ga meg ikke. Jeg fant en vei ut, sier hun til magasinet ifølge People.

Hennes nåværende ektemann, Frédéric Thiébaud, støttet henne gjennom depresjonen. Etter hvert fikk de følelser for hverandre, og i 2011 giftet de seg. Paret har holdt sammen, og nå har de vært gift i ni år.

– Det er forskrudd. Forskrudd på en vakker måte, sier Shania til magasinet.

Shania Twain herjet hitlistene på 90-tallet med sanger som «Man! I Feel Like a Woman» og «That Don’t Impress Me Much».

Les også: Her er sangen som var mest populær året du ble født

Tidlig på 2000-tallet måtte hun imidlertid ta seg en pause fra musikken. Senere avslørte hun at hun hadde blitt bitt av flått og fått Borreliose.

Dette gjorde at hun måtte operere i halsen og visste ikke om hun kom til å kunne synge igjen.

– Når du er artist og det er stemmen din som står på spill, er det bare en forferdelig følelse. Det var et stort tap, og jeg måtte godta at jeg mistet min gamle stemme og gjenoppdage min nye stemme. Det har vært en lang reise, sa hun til nettsiden Extra i fjor. 

Nå er countrystjernen heldigvis i bedre form, og har artist-residens i Las Vegas, akkurat som stjerner som Elvis Presley og Frank Sinatra.

DEL

FØLG OSS