Hun er Rema-Reitans nye kjæreste

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 05.02-2020
  • Oppdatert: 05.02-2020
Vidar RuudNTB scanpix

Rema-sjef Ole Robert Reitan har funnet lykken med 8 år yngre Monica Carmona.

Se og Hør melder at Rema-sjef Ole Robert Reitan (48) har funnet lykken igjen etter at han og Monica Tønnessen Reitan (48) gikk fra hverandre for to år siden.

Ukebladet skriver at Monica Carmona (40) er hans nye utkårede. De skal ha møttes gjennom felles venner i fjor sommer. Hun jobber som prosjektleder i eventbransjen, og har tidligere vært i både Gyro og Playroom. Hun har også jobbet med Øya-festivalen i Oslo i mange år, og har vært festivalsjef for musikkfestivalen Piknik i Parken i Oslo.

Les også: Thomas Giertsen: – Folk lurer på om jeg er utro

Ole Robert Reitan overtok som administrerende direktør i Rema 1000 etter sin far Odd Reitan (68). Familien regnes som blant landets rikeste. I følge bladet Kapital, som lager listen her de 400 rikeste i landet er rangerer de Odd Reitan som den tredje rikeste i landet med sin formue på 42 milliarder kroner.

I følge Se og Hør er Ole Robert Reitan og Monica Tønnessen Reitan fortsatt gift, og at de fremdeles deler adresse på Frogner i Oslo. Huset kjøpte de rett før jul i 2009 for 39,6 millioner kroner - men har siden pusset det opp for mer enn 100 millioner kroner, har Dagens Næringsliv tidligere skrevet.

Les også: Shania Twains eksmann var utro – førte til partnerbytte

DEL

FØLG OSS