Dolph Lundgren (62) blir samboer med norske Emma (24)

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 12.02-2020
  • Oppdatert: 12.02-2020
Mario AnzuoniReuters

Kjærligheten kjenner verken grenser eller alder. Nå blir norske Emma Krokdal samboer med den 38 år eldre Hollywood-stjernen.

Den svenske actionhelten Dolph Lundgren (62) og norske Emma Krokdal (24) fra Trondheim bekreftet i januar at de var blitt et par.

Paret traff hverandre på et treningssenter i West Hollywood hvor Emma jobber som personlig trener, har Startsiden tidligere skrevet.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av Emma Krokdal (@emmakrokdal)

Dolph Lundgren, som huskes best som James Bond-skruk i «Døden i sikte» og i rollen som russiske Ivan Drago i Rocky IV har døtrene Ida (23) og Greta (18) fra et tidligere forhold. Kun ett år skiller Dolphs eldste datter og hans norske kjæreste. Men det er ikke noe problem, mener Dolph, for datteren og Emma kommer godt overrens.

Nå åpner de opp om kjærlighetslivet, og Dolph er full av beundring for sin unge norske kjæreste som han nå blir samboer med.

– Ja, vi flytter sammen, og jeg synes det har vært et av de mest naturlige forholdene jeg har hatt. Det har ikke vært slitsomt, eller at det er noe som har gått for fort. Emma har vært veldig forståelsesfull på den måten, og så har jeg forsøkt å være like forståelsesfull som henne. Så det blir veldig enkelt, sier Lundgren til God kveld Norge.

De har også begynt å diskutere felles barn, og Dolph stiller seg ikke negativt til å få et nytt kull, men at han må sjekke at alt er som det skal, ettersom det er nesten 20 år siden sist.

– Hun kunne jeg hatt en familie med, sier han i intervjuet med God Kveld Norge.

DEL

FØLG OSS