«Glamour»-skaperen Lee Phillip Bell er død

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.02-2020
  • Oppdatert: 27.02-2020
Lee Phillip Bell (til høyre) sammen med datteren Lauralee Bell. Foto: Jordan Strauss/AP

Lee Phillip Bell ble kjent som «dronningen av såpeoperaer». 

Bell ble 91 år gammel og døde av naturlige årsaker i sitt eget hjem i Los Angeles. Det kommer frem i en uttalelse fra barna hennes til nettsiden People

I uttalelsen blir hun beskrevet som «en omsorgsfull og støttende kone, mor og bestemor».

«Hun var elskverdig og snill, og beriket livene til alle som kjente henne. Vi kommer til å savne henne enormt», skriver hennes tre voksne barn i uttalelsen.

Bell ble kjent i TV-bransjen fordi hun og mannen hennes, William J. Bell, skapte to av tidenes mest suksessfulle såpeserier. Hun ble stadig vekk omtalt som «dronningen av såpeserier».

Les også: Husker du «Dynastiet»? Slik ser stjernene fra serien ut nå!

«The Young and the Restless» ble først sendt på TV i 1973, og «Glamour» begynte i 1987. Begge seriene handler om flere forskjellige familier og intrigene som oppstod dem i mellom. I 2007 ble Bell tildelt den prestisjetunge prisen Lifetime Achievement under Emmy Awards for sitt bidrag til TV-bransjen. 

Før Bell var med på å skape såpeseriene var hun programleder for «The Lee Phillip Show», hvor hun intervjuet berømte personer som president Nixon og skuespiller Judy Garland.

Mens hun jobbet som programleder møtte hun mannen sin, som hun skapte de to suksessfulle såpeseriene sammen med. Han døde i 2005.

Lee Phillip Bell etterlater seg tre barn og åtte barnebarn. 

DEL

FØLG OSS