The Cars-vokalist gjorde ekskona arveløs: – Jeg føler meg lurt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 03.03-2020
  • Oppdatert: 03.03-2020
Paulina Porizkova sier at hun hadde investert alt hun hadde inn i ekteskapet med musikeren Ric Ocasek. Foto: Evan Agostini/AP

Supermodellen Paulina Porizkova fant eksmannen Ric Ocasek død i september. Så fant hun ut at han hadde fjernet henne fra testamentet sitt.

Ric Ocasek var kjent som vokalist i 80-tallsbandet The Cars. Han døde i september i fjor, og det var ekskona hans, supermodellen Paulina Porizkova, som fant ham død i senga.

De separerte seg i 2017, men bodde fortsatt under samme tak da Ocasek døde. I et nytt intervju med «Sunday Morning» på CBS forteller Porizkova at dødsfallet ble enda vanskeligere å takle da hun fant ut at eksmannen hadde fjernet henne fra testamentet sitt.

Les også: Vokalisten i The Cars er død

Hun sier at hun hadde investert alle pengene hun hadde inn i ekteskapet, og hadde derfor forventet å arve en sum av eksmannen.

– Det gjorde sorgprosessen veldig, veldig vanskelig. For jeg ville bare være trist og savne ham, ikke måtte føle på det å være så såret av at han sviktet meg. Jeg føler meg sviktet, det gjør jeg, sier hun.

På 80- og 90-tallet var Porizkova en av verdens mest ettertraktede supermodeller. Hun møtte The Cars-vokalisten da hun var bare 19 år og han var 40.

I intervjuet sier hun at hun følte at hun var den eneste av dem som jobbet for å bevare ekteskapet.

Les også: Sammen igjen etter 23 år

– Kanskje det var på grunn av aldersforskjellen. Kanskje det var for energitappende for ham å elske meg. Det er mulig, sier hun.

Paret var gift i 28 år og har to sønner sammen på 21 og 25 år. Porizkova sier at hun har slitt med depresjoner etter Ocasek døde, og at humøret fortsatt svinger.

– Det er veldig, veldig skummelt. Jeg ville ikke nødvendigvis ha det slik. Men dette er det jeg fikk. Så nå må jeg lære hvordan jeg bruker vingene mine, sier hun til CBS.

The Cars er aller mest kjent for powerpop-klassikeren «Drive» fra 1984, som ble en hit over hele verden.

DEL

FØLG OSS