Nettliv

Slik finner du ut om noen har blokkert deg på Facebook

Caroline Furu

  • Publisert: 21.02-2018
  • Oppdatert: 21.02-2018
 

Hvis du virkelig lurer, er det flere måter å finne ut av den ubehagelige sannheten på. 

Mange har nok opplevd at en venn plutselig har forsvunnet fra Facebook-feeden sin, og det kan være vanskelig å vite om vennen virkelig har blokkert deg eller ei.

Men ifølge Independent, er det måter å finne ut av dette på. Det første og mest åpenbare trikset er å søke etter personen i søkefeltet på Facebook. Hvis du ikke finner personen, har personen enten blokkert deg eller slettet kontoen sin.

Når noen blokkerer deg, kan du ikke se profilen deres, sende meldinger eller venneforespørsel til dem.

Les også:Facebook løfter fram venner i nyhetsstrømmen

Sjekk en gammel samtale

En annen måte å finne ut av mysteriet på, er å finne frem til en gammel samtale du har hatt med personen og klikke på den.

Hvis navnet til personen står i svart, fet skrift, er personen antageligvis fortsatt en aktiv bruker som har blokkert deg.

Det finnes også flere apper man kan laste ned som skanner vennelistene dine for å se hvem som har slettet deg. Du kan finne disse appene ved å søke på «Who deleted me» i App Store eller Google Play, men de fleste av disse appene er ikke gratis.

Les også: Ny oppdatering: Slik bruker du Snapchat nå

Nyhetsbrev