Antonio Banderas spiller Picasso i ny serie

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 20.04-2018
  • Oppdatert: 20.04-2018

Se traileren til serien her!

Serien er andre del av TV-serien «Genius», som sendes på National Geographic. Første del handlet om geniet Albert Einstein.

National Geographic skriver at serien får Norgespremiere søndag 22.april, og har lagt ut flere bilder av Antonio Banderas i rollen som Picasso.

Les også: Dette maleriet skaper voldsom debatt

Ifølge Hollywood Reporter hadde serien premiere i Los Angeles på søndag. Til nettsiden forteller Banderas at Picasso er hans store forbilde.

— De tilbød meg rollen i 20 og 30-årene, men jeg sa at jeg ikke ville spille Picasso enda. Jeg ser alt for mye opp til han. Han har vært mitt forbilde siden jeg var liten, sier han.

(Artikkelen fortsetter under) 

/

Dramatisk kjærlighetsliv

Både Banderas og Picasso vokste opp i den spanske byen Malaga. Som 15-åring begynte Picasso på en kunstskole i Barcelona, og ble senere kjent for sine melankolske, karakteristiske malerier.

Les også:  «Mi briljante venninne»: Slik blir HBOs nye serie

Han ble også kjent for sitt stormfulle kjærlighetsliv, noe vi får se i serien «Genius». Ifølge Wikipedia, giftet han seg to ganger og hadde fire barn med tre forskjellige kvinner. Han hadde også flere elskerinner ved siden av ekteskapene.

«Genius: Picasso» sendes søndag 22.april kl. 21:00 på National Geographic. 

DEL

FØLG OSS