Slik viser du temperaturen der du er på sosiale medier

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 30.05-2018
  • Oppdatert: 30.05-2018
Det har vært sol og badetemperaturer i store deler av landet de siste ukene. Bildet er fra Sørenga i Oslo. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Se hvordan du kan skryte av været på Snapchat, Facebook og Instagram. 

Nordmenn er kjent for å være over gjennomsnittet opptatt av været, og nå som det har vært uvanlig varmt i store deler av landet, vil mange av oss skryte litt av det.

Les også: Her er emojienes virkelige betydning

Du har garantert fått tilsendt snapper eller sett bilder på Facebook med temperaturfiltre på, men vet du hvordan du lager dem selv? Se hvordan du gjør det nedenfor!

Snapchat

Før pleide Snapchat å ha et eget værfilter som man fikk opp ved å sveipe til venstre på skjermen. Noen Snapchat-brukere har kanskje begynt å lure på hvor dette filteret har blitt av. Filteret har blitt erstattet med et såkalt klistremerke, som du finner under det firkantede ikonet (se bilde nedenfor) etter du har tatt et bilde.

Når du har fått opp temperaturtegnet, kan du gjøre det større eller mindre ved å bevege på det med to fingre.

/

Facebook

På Facebook kan du også legge ut bilde av hvordan været er der du er. Dette gjør du ved å trykke på kameraikonet øverst i venstre hjørne ved siden av søkefeltet. Så tar du bilde og trykker på det firkantede smileikonet øverst på skjermen (se bilde nedenfor).

Her skal det komme opp et klistremerke med en sol og hvor mange grader det er. Merk deg at du kan trykke på klistremerket for å forandre utseende på den, eller endre størrelse på den ved å bevege på den med to fingre.

/

Instagram

Vil du lage en Instagram-story, kan du også legge til temperaturen på bildet. Dette gjør du ved å trykke på kameraikonet øverst i venstre hjørne, ta bildet du vil legge ut og trykk på det firkantede smileikonet øverst på skjermen. Her skal du finne temperaturtegnet. 

Akkurat som på Facebook, kan du også her forandre utseendet på klistremerket ved å trykke på det, eller forandre størrelsen på det med to fingre. 

/

Les også:  Dette bør du gjøre om du mister mobilen i vannet

DEL

FØLG OSS