Syv apper du bør ta med deg på ferie

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.06-2018
  • Oppdatert: 08.06-2018
Det finnes en haug av apper i App Store og Google Play som kan gjøre ferien litt enklere. Foto: Pexels

Her er appene som kan gjøre ferien litt enklere.

Mange nordmenn drar på ferie de neste ukene, og er du en av dem, er det mange apper som er spesielt utviklet for å få ferien til å gå på skinner.

Les også:  Her kan du se hvor mange land du har vært i

I appen OpenTable kan du for eksempel reservere bord på restaurantene i nærheten av hotellet ditt, og med appen Flush finner du offentlige toaletter i nærheten av der du er.

Her har vi samlet opp syv apper du bør laste ned i ferien. Se dem alle nedenfor!

Wi-Fi-Map

Med denne smarte appen kan du finne gratis Wi-Fi hvor enn du er, istedenfor å bruke dyr mobildata. På appen får du opp et kart hvor du kan trykke på stedet som er nærmest deg, og så får du opp tilgjengelige nettverk.

Appen er gratis, og er tilgjengelig i App Store og Google Play.

TripAdvisor

Du har antageligvis hørt om TripAdvisor, men appen må uansett nevnes. Her kan du lese anmeldelser fra restauranter, hoteller og severdigheter fra millioner av reisende verden rundt. Hvis du for eksempel leter etter en restaurant, kan du velge hva slags mat du vil spise og se hvilke av restaurantene som har fått best anmeldelser.

Appen er gratis, og er tilgjengelig i App Store og Google Play.

OpenTable

På OpenTable kan du skrive inn hvor du befinner deg, og så får du opp restauranter i nærheten og når de har ledige bord. Du kan også lese anmeldelser av restaurantene og reservere bord gjennom appen.

Appen er gratis, og er tilgjengelig i App Store og Google Play.

QSun – Sun Safety Advisor

Skal du til varmere strøk, bør du teste ut denne appen. QSun informerer deg om når solen er på sitt sterkeste der du er, hvor mye solkrem du bør bruke og hvor høy faktor du bør ha.

Appen er gratis, og er tilgjengelig i App Store og Google Play.

(Saken fortsetter under bildet)

/

Duolingo

Er du interessert i språk, kan denne appen være fin å laste ned både før, etter eller mens du er på ferie. Her kan du lære fraser på alt fra italiensk til nederlandsk på en morsom og enkel måte.

Appen er gratis, men vil du ha en oppgradert versjon av appen, koster dette rundt 80 kroner i måneden. Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

XE Currency

Med denne appen har du alltid en valutakalkulator tilgjengelig. Du kan også se daglige markedsanalyser og hva valutakursene verden over ligger på.

Appen er gratis og er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Flush

I nye byer kan det ofte være vanskelig å finne et toalett uten å måtte dra helt til sitt eget hotell igjen. Med Flush får du opp et kart som viser hvor nærmeste offentlige toalett er, så du slipper å lete deg i hjel.

Appen er gratis, og er tilgjengelig i App Store og på Google Play

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS