Slik klager du til Pakkereisenemnda

Roger Grosvold / ABC Nyheter

  • Publisert: 10.07-2018
  • Oppdatert: 11.07-2018
Det er ikke alltid reisen blir helt som man har sett for seg. Foto: Colourbox

Skulle du ikke klare å løse tvisten med motparten, er Pakkereisenemnda neste skritt.

Det hender at man ikke er fornøyd med tingenes tilstand når man er på pakkereise. På sine hjemmesider oppgir Forbrukerrådet at du først må gi beskjed til reiseleder eller annen representant på det aktuelle reisemålet så raskt som mulig.

Les også: Slik blir Italia-turen enda bedre

Arrangør skal ha fått mulighet til å rette opp feilen i løpet av oppholdet ditt før det kan komme på tale om grunnlag for prisavslag eller erstatning etter at du har vendt nesa hjem. En eventuell skriftlig klage med krav om erstatning eller avslag må være sendt innen 4 uker etter hjemkomst. Klageskjema sendes elektronisk her.

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS