Slik bruker du bankinnskuddbarometer

Roger Grosvold / ABC Nyheter

  • Publisert: 10.07-2018
  • Oppdatert: 11.07-2018
Bankene har ofte veldig ulike betingelser, derfor kan det være lurt å undersøke hvem som har det beste tilbudet. Foto: Colourbox

Få oversikt over hvilke banker som gir best betingelser.

Betingelser i forhold til banksparing kan variere veldig fra bank til bank, derfor lønner det seg å sammenlikne ulike tilbud når man skal sette inn penger. Renten på pengene du har stående på konto, justeres etter markedsrenten.

Les også: Slik er nordmenns feriebudsjett

Finansportalen fyller du inn i feltene for «Innestående beløp» og «Alder». Klikk på den grønne knappen merket «Vis alle innskudd», med mindre det er spesifikke banker du er nysgjerrig på. Merk at tilbudene du får avhenger av summen du skal plassere, hyppighet og når du skal ta pengene ut igjen.

Få flere nyttige artikler rett til din innboks. Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS