Se de første bildene fra sesong to av «Big Little Lies»

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 03.08-2018
  • Oppdatert: 03.08-2018
Reese Witherspoon (t.v), Shailene Woodley og Nicole Kidman spiller hovedrollene i dramaserien Big Little Lies. Foto: HBO Nordic

Den første sesongen av den stjernespekkede serien ble en stor suksess. Nå er filmingen av sesong to i gang. 

Den amerikanske dramaserien handler om alenemoren Jane (Shailene Woodley) som flytter til kystbyen Monterey i California.

Der blir hun kjent med de to tilsynelatende perfekte småbarnsmødrene Madeline (Reese Witherspoon) og Celeste (Nicole Kidman).

Les også:  Unge voksne velger Netflix

Etter hvert blir sønnen til Jane anklaget for å ha tatt kvelertak på datteren til en av de andre mødrene i byen (Laura Dern), og det hele utvikler seg til å bli en tikkende bombe som påvirker hele lokalsamfunnet. 

Kastet is på Meryl Streep

I serien spiller Alexander Skarsgård rollen som Perry, den unge og kontrollerende mannen til Celeste. Ifølge People, er det usikkert om Skarsgård kommer til å være med i neste sesong, men tidligere i år kom det imidlertid frem at Meryl Streep kommer til å spille rollen som moren hans.

Les også:  Fem morsomme serier du kan se gratis i sommer

Nylig spilte skuespillerne inn en episode av den nye sesongen, og på flere paparazzibilder kan man se en rasende Madeline (Witherspoon) kaste en hel is på moren til Perry (Streep). 

Tidligere i år ga også noen av skuespillerne i serien en sniktitt på sesong to på sine Instagram-kontoer: 

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Et innlegg delt av Nicole Kidman (@nicolekidman)

Watch out Monterey, here we come! #BLL2

Et innlegg delt av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Det kan imidlertid se ut som seerne må smøre seg med tålmodighet. Sesong to har ikke fått noen offisiell premieredato enda, og programsjef i HBO, Casey Bloys, har tidligere uttalt at den ikke kommer til å komme ut i 2018.

Øvrige kilder: Wikipedia

Les også:  Slik får du tilgang til Netflix' skjulte kategorier

DEL

FØLG OSS