Tilbakeblikk: Oscar-utdelingen i 2009

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.01-2019
  • Oppdatert: 22.01-2019

Snart er det duket for Oscar-utdeling i Los Angeles. Se hvordan stjernene så ut på den røde løperen for ti år siden!

24. februar går den prestisjefulle Oscar-utdelingen av stabelen på Dolby Theatre i Los Angeles.

I dag blir årets nominasjoner avslørt, og for å lade opp til det glamorøse arrangementet, har vi funnet frem en video som viser hvordan stjerner som Kate Winslet og Meryl Streep så ut på Oscar-utdelingen i 2009.

Les også: Ingen norske kortlistet til Oscar

Legg merke til at på denne tiden, var et av verdens mest omtalte kjendispar, Brad Pitt og Angelina Jolie, fortsatt sammen. De to ble offisielt sammen i 2005, og i 2016 søkte Jolie om skilsmisse. Året etter avslørte Pitt at litt av grunnen til skilsmissen var hans eget alkoholmisbruk.

Det er alltid knyttet stor spenning rundt prisene og antrekkene under årets Oscar-utdeling. I år lurer også mange på hvem som kommer til å lede utdelingen, etter skuespilleren Kevin Hart trakk seg fra jobben. 

Se et tilbakeblikk til 2009 i videoen ovenfor.

DEL

FØLG OSS