Derfor var ikke hertuginne Kate på Meghans babyfeiring

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 26.02-2019
  • Oppdatert: 27.02-2019
Hertuginne Kate (t.v) valgte ski og snø istedenfor storby og babyfest. Foto: Frank Augstein/AP

Svigersøsteren var ikke tilstede da hertuginne Meghan feiret sitt kommende barn i New York forrige uke. 

Forrige uke skapte hertuginne Meghan mange overskrifter da hun dro til New York for å feire det kommende barnet med sine nærmeste venninner.

Festen ble holdt på det luksuriøse hotellet The Mark i New York.Blant gjestene var Meghans beste venninne, Jessica Mulroney, i tillegg til celebre venninner som Amal Clooney og Serena Williams.

Les også: Slik var prins Harrys valentinsdag i Bardufoss

Meghans svigerinne, hertuginne Kate, var ikke med for å feire graviditeten. Siden hertuginne Meghan ble en del av den britiske kongefamilien, har medier verden over spekulert i om de to hertuginnene egentlig går overens.

Men hertuginne Kate hadde en god grunn til å ikke bli med til New York. Hun dro nemlig på en hemmelig skiferie med familien sin, ifølge The Sun. På denne tiden hadde dessuten barna deres skoleferie. 

Hertuginne Kate og prins William er begge glad i å stå slalåm, og i fjor la de turen til Holmenkollen som en del av sitt kongelige besøk i Norge.

Les også: George Clooney forsvarer hertuginne Meghan

Meghan og prins Harry har derimot vært i varmere strøk de siste dagene. De var nylig på offisielt besøk i Marokko, hvilket ble deres siste utenlandsreise før de tar imot sitt første barn i vår. 

Liker du nyttige og underholdende artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS