Forandrer animasjonsfilm etter massiv kritikk

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019

Fansen var ikke fornøyd med det blå pinnsvinet i den nye traileren til «Sonic the Hedgehog». Nå gir regissøren etter for kritikken.

De første videospillene og TV-seriene om det blå pinnsvinet Sonic ble gitt ut tidlig på 90-tallet. I 2017 sikret filmselskapet Paramount seg rettighetene til å lage en ny og moderne versjon av «Sonic the Hedgehog», og forrige uke kom den første traileren til filmen. Se traileren øverst i artikkelen!

Les også: Slik kunne Disney-karakterene sett ut om de var ekte

Dessverre levde den ikke helt opp til fansens forventninger. På Twitter klager mange over at de ikke liker den nye versjonen av pinnsvinet, og det er spesielt tennene hans de synes det er noe rart med. 

Siden traileren ble lagt ut, har den fått så mye kritikk at regissør Jeff Fowler så seg nødt til å forandre utseendet på det populære pinnsvinet.

I en statusoppdatering på Twitter takker han for kritikken og sier at filmselskapet kommer til å forbedre den populære karakteren. 

Les også: Syv filmer du kan glede deg til i 2019

Det er ikke første gang en ny trailer har vekket sterke reaksjoner. I februar ble Will Smiths rolle i «Aladdin» latterliggjort på Twitter, og i april var det løven Scar i «Løvenes Konge» som satt sinnene i kok. 

DEL

FØLG OSS