Britney Spears vender ikke tilbake til Las Vegas med det første – «kanskje aldri mer», sier manager

NTB

  • Publisert: 16.05-2019
  • Oppdatert: 16.05-2019
Popstjernen under en konsert i Taiwan i 2017.Foto: Chiang Ying-ying/AP

Larry Rudolph har vært manager for Britney Spears i en årrekke, og sier rett ut til TMZ at det spøker for hennes Las Vegas-konserter.

Spears skulle gjenopptatt konsertserien i Las Vegas i februar, men har siden faren ble syk før jul i fjor slitt med sin mentale helse. Blant annet ble hun innlagt på psykiatrisk sykehus i april.

Konsertserien ble utsatt, men nå skriver TMZ at det spøker for om den noensinne vil bli avholdt. Rudolph sier at han er «den personen som guider karrieren hennes, basert på den informasjonen jeg og alle de andre profesjonelle som jobber med henne blir fortalt ut fra en «need to know»-basis».

Les også: Britney gir tidligere manager besøksforbud

Han er ikke involvert i vergemålet faren har hatt over kjendisdatteren, og får bare vite medisinsk informasjon som er direkte relevant for karrieren hennes.

– Fra det jeg har fått opplyst, er det klart at hun ikke bør vende tilbake for å gjøre Las Vegas-konsertserien, ikke i den nærmeste fremtid, kanskje aldri, sier Larry Rudolph til TMZ.

Videre forteller han at Britney Spears hadde unnagjort to tredeler av øvingene til neste residensrunde i Las Vegas da faren ble syk.

– Det var den perfekte storm. Vi måtte avlyse konsertene fordi medisinene hennes sluttet å virke og hun var ute av seg på grunn av farens sykdom, sier manageren, som påpeker at det hele tiden har vært Britney Spears som har styrt når hun vil jobbe – og når det ikke er aktuelt. Han har ifølge Wikipedia jobbet med Britney fra 1998 til 2004 og fra 2008 og fremover.

Les også: – Familien har mottatt flere drapstrusler

Det har fremkommet at Spears sliter med blant annet sin bipolaritet.

– I fjor sommer, da hun ville ut på turné, ringte hun meg hver dag og var begeistret. Nå har hun ikke ringt meg på flere måneder. Hun ønsker helt klart ikke å opptre nå, sier Larry Rudolph, som er klar i talen på at dette må den trøblete artisten selv styre.

– Jeg ønsker ikke at hun skal jobbe før hun er klar, fysisk og mentalt. Jeg har intet ønske eller evne til å få henne tilbake på scenen igjen. Jeg er der for henne kun om hun ønsker å jobbe. Om hun noensinne ønsker å jobbe igjen, vil jeg være der for å si til henne om det er en god eller dårlig idé.

Se video: Her var Britney Spears på Norgesbesøk: 

DEL

FØLG OSS