Strålende anmeldelser for filmen om Elton John

NTB

  • Publisert: 23.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019

«Rocketman» – filmen om artisten Elton John – får 87 prosent på anmeldergeneratoren Rotten Tomatoes, som omtaler den som en episk musikalsk fantasi.

Filmen om den unike og fargerike artisten har premiere i Norge 29. mai. Nettsiden NME sin anmelder gir den karakter ti av ti og sier det er en musikal som simpelthen bare spruter av livsglede.

– Hvis du innbiller deg at dette kan bli en høflig, lojal kinofilm om en nasjonalskatt av en sanger, så hold fast i parykken din. Dette viser hvordan livet til Elton John forvandles – fra barndomsårene der han var en liten gutt ved navn Reg Dwight til punktet der årevis med sex, narkotika og sublim pop har sendt ham til rehab – og gjør den til en massiv musikal som ikke unnskylder seg, en virvelvind av fantasi og overflod, skriver musikkmagasinet på nett.

Se filmtraileren øverst i artikkelen!

– «Rocketman» er en episk musikalsk fantasi om den utrolige historien om mennesket Elton Johns gjennombruddsår. Filmen følger den fantastiske reisen, transformasjonen fra det sjenerte piano-vidunderbarnet Reginald Dwight til den internasjonale superstjernen Elton John, oppsummerer Rotten Tomatoes.

Filmen er selvsagt full av Elton Johns egne hitlåter, sunget og framført av hovedrolleinnehaver Taron Egerton. Jamie Bell spiller rollen som medkomponist og tekstforfatter Bernie Taupin, og Richard Madden spiller Eltons første manager, John Reid.

Les også: Taron Egerton spiller rollen som Elton John i ny film

DEL

FØLG OSS