Madonna langer ut etter intervju med New York Times

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 07.06-2019
  • Oppdatert: 07.06-2019
Popikonet under en prisutdeling i New York i mai. Foto: Eduardo Munoz/Reuters

– Det får meg til å føle meg voldtatt, sier popdronningen om opplevelsen etter saken kom på trykk.

Onsdag la New York Times ut et langt intervju med Madonna (60), men intervjuet falt ikke i smak hos popdronningen selv.

I går la hun ut et innlegg på Instagram, hvor hun langet ut mot avisen. Hun skriver blant annet at journalisten som skrev artikkelen om henne fikk tilbringe flere måneder med henne, og ble invitert inn i en verden ikke mange får se.

– Likevel valgte hun å fokusere på trivielle og overfladiske ting som etnisiteten på stand in-en min, hvilket stoff gardinene mine var laget av og gjentatte kommentarer om alderen min som aldri hadde blitt nevnt om jeg var en mann, skriver Madonna.

Les også: Madonna mener mobiltelefoner ødela forholdet til barna

Angrer på at hun lot seg intervjue

Videre skriver artisten at hun skulle ønske hun ikke ble med på intervjuet.

– Jeg angrer på at jeg tilbrakte fem minutter med henne. Det får meg til å føle meg voldtatt. Og ja, jeg får lov til å bruke det ordet, siden jeg ble voldtatt når jeg var 19, skriver hun.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Madame ❌ on the cover of N.Y.T. Magazine photographed by my dear friend @jr..........Also sharing my fav photo that never made it in, along with pre-shoot chat and a celebratory glass of wine 🍷 after many hours of work! To say that I was disappointed in the article would be an understatement- It seems. You cant fix society And its endless need to diminish, Disparage or degrade that which they know is good. Especially strong independent women. The journalist who wrote this article spent days and hours and months with me and was invited into a world which many people dont get to see, but chose to focus on trivial and superficial matters such as the ethnicity of my stand in or the fabric of my curtains and never ending comments about my age which would never have been mentioned had I been a MAN! Women have a really hard time being the champions of other women even if. they are posing as intellectual feminists. Im sorry i spent 5 minutes with her. It makes me feel raped. And yes I’m allowed to use that analogy having been raped at the age of 19. Further proof that the venerable N.Y.T. Is one of the founding fathers of the Patriarchy. And I say—-DEATH TO THE PATRIARCHY woven deep into the fabric of Society. I will never stop fighting to eradicate it. 💔

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

New York Times og journalisten som intervjuet Madonna har foreløpig ikke kommentert kritikken.

Aktuell med ny plate

Madonna ga ut sitt første album i 1983, og regnes nå som en av tidenes største popikoner.

Nå er hun aktuell med albumet «Madame X», og under Eurovision i Tel Aviv i mai ga hun en smakebit på en av de nye sangene fra albumet.

Les også: Madonna klar for Eurovision-finalen

Det var knyttet store forventninger til popdronningens opptreden, men i ettertid mottok showet blandede reaksjoner.

Eurovision skal ifølge BBC være et politisk nøytralt program, men under Madonnas opptreden hadde danserne hennes jakker med palestinske og israelske flagg på ryggen, noe som fikk mange til å reagere.

Se den kontroversielle opptredenen her: 

DEL

FØLG OSS