Us Weekly: Meghan Markle skal være gjesteredaktør i Vogue

Andrine Davidsen

  • Publisert: 12.06-2019
  • Oppdatert: 12.06-2019
Den nybakte moren viste seg frem igjen etter fødselen under den militære seremonien «Trooping the Colour» i helgen. Foto: Daniel Leal-olivas/AFP

Når britiske Vogue sitt septembernummer kommer ut høsten 2019, skal hertuginne Meghan være gjesteredaktør for magasinet. 

Ifølge Us Weekly skal den fasjonable hertuginnen av Sussex, Meghan Markle (37), bidra som gjesteredaktør for britiske Vogue i september. 

Septemberutgaven regnes som den viktigste utgaven i året, og her skal hertuginnen få bidra med sitt moteriktige blikk og klassiske uttrykk.

– Meghan skal blant annet skrive lederartikkel og hente inn kvinnelige rollemodeller som skal skrive egne essays, forteller en kilde til Us Weekly.

Les også: Harry og Meghan røper sønnens navn

I tillegg til å bidra som skrivende redaktør, vil det også komme nye bilder av hertuginnen. Bildene skal tas på Frogmore Cottage i Windsor i midten av juni, sier kilden til magasinet. 

Frogmore Cottage er Hertuginne Meghan og Prins Harrys nye hjem i Windsor, som de skal ha fått i gave fra dronning Elizabeth. Det britiske kongehuset har så langt ikke kommentert saken.

Les også: Kongelige forhold som skapte skandale

Det er ikke første gang et medlem av den britiske kongefamilien er gjesteredaktør for et magasin. I 2013 var Prins Charles gjesteredaktør for novembernummeret til Country Life, i forbindelse med sin 65-årsdag. 

Novembernummeret ble det mest solgte i magasinets historie. Senere var han gjesteredaktør i samme magasin i forbindelse med 70-årsdagen sin i 2018. 

DEL

FØLG OSS