Countrystjerne (30) døde i bilulykke

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 06.09-2019
  • Oppdatert: 06.09-2019
Skjermbilde, kylieraeharris.com

Kylie Rae Harris (30) omkom i en tragisk trafikkulykke onsdag kveld. Etterlater seg en ung datter.

Den 30 år gamle musikeren var akkurat i ferd med å få sitt gjennombrudd som artist da hun gikk bort onsdag.

Kylie Rae Harris omkom i en bilulykke i et sammenstøt mellom tre biler. Hun var på vei til å spille på Big Barn Dance Music Festival i Tao, New Mexico i USA. Også en 16 år gammel jente mistet livet.

Les også:Prins Harry knust av sorg etter vennens død

«Alle som kjente Kylie visste hvor høyt hun elsket familien sin - og musikken» skrev managementet hennes i en pressemelding gjengitt av CNN.

30-åringen etterlater seg datteren Corbie. Hun var i fokus da mamma gav ut sin siste EP i mars, kalt «Twenty years from now».Sangen var skrevet til datteren etter at hun selv mistet sin egen far, avslørte hun for Billboard.

Les også: Linda Hamilton fra «Terminator» har levd i sølibat i 15 år

I lys av ulykken ble intervjuet rundt utgivelsen ekstra trist.

- Det skremmer meg å tenke at det er fullt mulig at jeg kan være borte før datteren min kommer dit, sier hun og viser til sangtittelen «Twenty years from now», sa hun i intervjuet.

Og fortsatte:

- Jeg har lyst til å møte mine barns barn. Å komme i den alderen hvor foreldrene mine var da jeg var liten gir et perspektiv på ting.

Hun la til:

- Foreldre er mennesker de også. Folk gjør feiltakelser, og det æ være foreldre er tøft. Jeg kommer nok ikke alltid til å gjøre de rette valgene, men jeg håper at når Corbie blir eldre kommer hun til å se at valgene jeg gjorde var av kjærlighet og fylt med gode intensjoner, sa hun i intervjuet med Billboard.

DEL

FØLG OSS