- Han truet med å drepe min gravide kone og ufødte barn

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 18.09-2019
  • Oppdatert: 18.09-2019
Richard ShotwellAP

«Backstreet Boys»-medlem Nick Carter har fått innvilget besøksforbud mot lillebror Aaron Carter etter alvorlige trusler.

Forholdet mellom boyband-stjernen Nick Carter (39) og lillebroren Aaron Carter (31) er alt annet enn rosenrødt.

Nå har storebror fått innvilget besøksforbud for sitt hjem i Las Vegas i USA, og lillebror Aaron, som hadde en kort periode som barnestjerne må holde seg minimum 30 meter unna huset til storebroren, skriver TMZ.

Les også: Michael Douglas avslører: Slik sjekket han opp Cathrine Zeta-Jones

Grunnen til besøksforbudet, skal være at Aaron Carter skal ha truet å drepe storebrors gravide kone og deres ufødte barn, skriver Nick Carter på Twitter.

- Etter en grundig vurdering har søsteren min Angel og jeg søkt om et besøksforbud fra vår bror Aaron i dag. I lys av hans økende alarmerende oppførsel og hans innrømmelse om at han hadde intensjoner om å ta drepe min gravide kone og vårt ufødte barn hadde vi ikke noe valg. Vi elsker broren vår og håper han får behandlingen han trenger før han gjøre skade på seg selv eller andre, skriver Nick Carter på Twitter.

Les også: Se nakenforsiden av Demi Moore alle snakker om

Det har lenge vært trøbbel med Aaron Carter. Nylig stilte han opp på et intervju med hvor han snakket om at han var rammet av schizofreni, melder The Mirror.

Hans svar på besøksforbudet var tydelig: 

- Vi er ferdige for resten av livet, skrev Aaron på Twitter.

Aaron Carter er mest kjent i Norge som barnestjerne med sangen «Crazy Little Party Girl» fra 1998. Han har også varmet opp for storebrors boyband, Backstreet Boys på konsert i Oslo.

Li

Les også: Melania Trump provoserer igjen

DEL

FØLG OSS