Datteren til Cindy Crawford tar modellverden med storm

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.10-2019
  • Oppdatert: 17.10-2019
Kaia Gerber blir spådd en lysende modellkarriere akkurat som moren. Foto: Kamil Zihnioglu/AP

Kaia Gerber (18) sammenlignes stadig vekk med sin ikoniske mor. – Hun har alltid vært mitt forbilde, sier hun. 

Cindy Crawford (53) har prydet forsiden av over 600 magasiner, og regnes som en av tidenes mest ikoniske modeller.

Hun begynte å jobbe som modell allerede som 16-åring, og nå går datteren Kaia (18) i hennes fotspor.

Kaia har allerede vært på forsiden av Vogue flere ganger og gått visninger for kjente motehus som Burberry, Chanel og Versace.

I en ny artikkel i Vogue, forteller Kaia om modellkarrieren og hvordan det var å vokse opp med en berømt mor. Hun sier at moren hennes var god til å holde bakkekontakten til tross for berømmelsen.

Les også: Dette gjør datteren til Jahn Teigen og Anita Skorgan nå

– Hjemme var hun bare mamma, og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg skjønte ikke helt hva hun jobbet med inntil senere, når jeg var med henne på jobb. Jeg visste ikke hva Naomi Campbell drev med heller – jeg visste bare at hun var en venn av mamma, sier hun.

(Saken fortsetter under)

Med sitt tykke, brune hår og høye kinnben er 18-åringen slående lik moren sin. Men til Vogue forteller Kaia at hun aldri har sett likheten – før nå.

– Helt fra starten av ble folk som jobbet i bransjen fascinert over hvor mye jeg lignet på mamma. Jeg pleide ikke å se det i det hele tatt, men nå kan jeg se på et bilde og bruke en stund på å se forskjell på oss, sier hun.

Det største komplimentet Kaia får, er når noen sier at hun oppfører seg som moren sin.

– I tillegg til hennes åpenbare skjønnhet, har hun alltid vært min helt og mitt forbilde på grunn av måten hun behandler folk og hvordan hun ser verden, og det er noe jeg er veldig takknemlig for, sier Kaia til Vogue

Se dette innlegget på Instagram

i just don’t see the resemblance

Et innlegg delt av Kaia (@kaiagerber)

Se dette innlegget på Instagram

happy mama's day you legend @cindycrawford

Et innlegg delt av Kaia (@kaiagerber)

Les også:  Slik ser «Baywatch»-stjernene ut i dag

DEL

FØLG OSS