Hugh Hefners sønn gift med Harry Potter-stjerne

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 05.11-2019
  • Oppdatert: 05.11-2019
Cooper Hefner (til venstre) sammen med far Hugh og hans siste kone, Crystal Hefner. Foto: Charley Gallay/AFP

Playboy-arving Cooper Hefner bekrefter ekteskapet på sosiale medier. 

Cooper Hefner (28) og Scarlett Byrne (29) forlovet seg i 2015, og på mandag avslørte de at de offisielt er gift. Hefner er en av de fire barna til den legendariske Playboy-grunnleggeren Hugh Hefner.

Hefner døde i 2017, og barna hans skal ha arvet det meste av formuen hans. Cooper Hefners utkårede er den britiske skuespilleren Scarlett Byrne, som spilte rollen som Pansy Parkinson i tre av Harry Potter-filmene.

Les også: Lillian Müller om tiden med Hefner: — Ble ganske depressiv

Hun har også spilt i den populære TV-serien «The Vampire Diaries». Både Hefner og Byrne delte nyheten om bryllupet på Instagram på mandag.

«Scarlett og jeg er offisielt gift, og kunne ikke vært lykkeligere. Skål for et liv fylt med kjærlighet, lykke, eventyr og mening, Mrs. Hefner», skriver Cooper Hefner på Instagram.

(Saken fortsetter under)

Paret giftet seg i rådhuset i Ventura i California, og skrev også på Instagram at de kommer til å holde en større bryllupsseremoni med venner og familie om noen måneder.

Den nybakte Fru Hefner har også stilt opp naken i Playboy. Det gjorde hun i i mars-utgaven i 2017, og delte dette bildet med fansen:

I 2016 tok Cooper Hefner over ansvaret for globale partnerskap i farens selskap, Playboy Enterprises. I april i år kom det imidlertid frem at han nå jobber med å lansere sin egen nettside.

Les også: Dette driver Hugh Hefners enke med nå

Den skal hete HefPost, og skal inneholde «alt fra nyheter til voksent innhold», ifølge The Hollywood Reporter.

Han jobber også i Hugh Hefner Foundation sammen med Crystal Hefner, som var den siste kvinnen Hugh Hefner var gift med.

DEL

FØLG OSS