Angelina Jolie kaster klærne for norsk fotograf

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.11-2019
  • Oppdatert: 08.11-2019
Jolie på premieren til «Maleficent Mistress of Evil», som hun spiller hovedrollen i. Foto: Isabel Infantes/AFP

Den norske fotografen Sølve Sundsbø fikk ta bildene av Hollywood-stjernen for motebladet Harper's Bazaar.

Angelina Jolie (44) har holdt lav profil de siste årene, men i den nyeste utgaven av motemagasinet Harper’s Bazaar, poserer hun naken og forteller om tiden etter bruddet med Brad Pitt.

Bildeserien i bladet er tatt av den anerkjente, norske fotografen Sølve Sundsbø (49). Han har jobbet for noen av verdens mest kjente designere, og tatt de offisielle bildene av den norske kongefamilien.

Les også: Angelina Jolie har fått jobb i Time Magazine

Det har gått tre år siden det kom frem at Angelina Jolie og Brad Pitt skulle skilles. I intervjuet med Harper’sBazaar, forteller Jolie at skilsmissen var vanskelig for barna deres.

(Saken fortsetter under) 

– De har vært gjennom mye. Jeg blir inspirert av styrken deres. Som foreldre oppfordrer vi barna våre til å omfavne alt de er og alt de tror på, og så ser de tilbake på oss og vil at vi skal gjøre det samme, sier skuespilleren.

Pitt og Jolie har seks barn sammen. Det var Jolie som tok ut skilsmissen for tre år siden. I skilsmissepapirene oppga hun at hun ville skilles av «hensyn til familiens ve og vel».

Pitt har imidlertid innrømmet flere ganger at litt av grunnen til bruddet var hans alkoholmisbruk.

Les også: Angelina Jolie kan få rollen som Kleopatra

I intervjuet sier Angelina kryptisk at det er «sårene som ikke synes» som er vanskeligst å leve med.

– Noen ganger blir man såret og ser at de man elsker har det vondt, også får man ikke vært så fri og åpen som man vil. Men nå føler jeg at jeg begynner å finne tilbake til meg selv, sier hun.

(Saken fortsetter under) 

Filmstjernen bor for tiden i Los Angeles, men til Harper’s Bazaar avslører hun at hun vil flytte til utlandet når barna hennes blir voksne.

– Jeg hadde elsket å bo i utlandet og kommer til å gjøre det med en gang barna mine blir 18. Akkurat nå må jeg bo der faren deres vil bo, forteller hun.

Angelina Jolie er for tiden aktuell i fantasyfilmen «Maleficent Mistress of Evil», hvor også kjæresten til Marius Borg Høiby, Juliane Snekkestad,og John Carew har noen mindre roller.

Se dette innlegget på Instagram

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

Et innlegg delt av Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

Les også: Ti ganger Brad Pitt matchet kjæresten sin

DEL

FØLG OSS