Leonardo DiCaprios kjæreste svarer på alderskritikken

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.12-2019
  • Oppdatert: 04.12-2019
«Titanic»-stjernen har definitivt draget på damene. Foto: Jean-baptiste Lacroix/AFP, Mario Anzuoni/Reuters

Camila Morrone (23) er den siste i rekken av DiCaprios unge modellkjærester. 

Den argentinske modellen Camila Morrone (22) har datet Hollywood-skuespilleren Leonardo DiCaprio (45) siden starten av 2018, og siden da har mange satt spørsmålstegn ved den store aldersforskjellen mellom dem.

Morrone er forsiktig med å snakke om DiCaprio, men i et nytt intervju med Los Angeles Times innrømmer hun at det er irriterende at folk blander seg inn i forholdet hennes.

Les også: Brad Pitt og Leonardo DiCaprio snakket ut om samarbeidet

– Det har vært så mange forhold gjennom historien og i Hollywood hvor det har vært store aldersforskjeller. Jeg synes bare at alle burde få lov til å date hvem de vil, sier hun.

Modellen sier imidlertid at hun skjønner at folk er nysgjerrige.

– Jeg ville antageligvis vært nysgjerrig selv, sier hun til nettsiden.

I sommer la Morrone ut et bilde av det berømte Hollywood-paret Humphrey Bogart og Lauren Bacall, som også hadde en aldersforskjell på over 20 år.

(Saken fortsetter under)

Se dette innlegget på Instagram

A love like this

Et innlegg delt av Camila Morrone (@camilamorrone)

Da rant kommentarfeltet hennes over med kommentarer om at Leonardo DiCaprio bare dater modeller under 25 år, og at han kom til å finne seg en ny kjæreste med en gang hun ble eldre.

Les også: Disse skuespillerne skulle egentlig spille Jack og Rose i «Titanic»

DiCaprio er en ettertraktet mann, og har hatt en rekke kjærester opp gjennom som alle har hatt modellyrket og den unge alderen til felles.

I mai i år la en bruker på forumet Reddit ut en graf som viser kvinnene DiCaprio har vært sammen med og alderen deres. 

(Saken fortsetter under)

/

Grafen viser åtte av hans forhold mellom 1999 og 2019. DiCaprio har blant annet vært sammen med modellene Gisele Bundchen, Bar Rafaeli og Toni Garrn. Mens hans egen alder har steget, har alderen på kjærestene hans holdt seg under 25 år.

Grafen gikk viralt på nettet, og i kommentarfeltet på Reddit kunne man se at mange var fascinert over skuespillerens datingmønster.

DiCaprio har aldri vært gift, og nå som han har datet Morrone en stund, har mange spekulert i om han kommer til å fri til henne. 

Les også: Disse skuespillerne skulle egentlig spille Jack og Rose i «Titanic»

DEL

FØLG OSS