Eddie Murphy: – Kvinner synes det er sexy at jeg har ti barn

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 09.12-2019
  • Oppdatert: 09.12-2019
Eddie Murphy og kjæresten Paige Butcher i september. Foto: LIsa O'Connor/AFP

Den amerikanske skuespilleren har barn fra ett til 30 år. 

I desember i fjor komden lille gutten Max Charles Murphy til verden. Han er Eddie Murphys (58) tiende barn, og hans andre barn med forloveden Paige Butcher (40).

Forrige uke var han gjest på The Ellen Show, og da fortalte han blant annet at han planlegger å gjøre comeback som standup-komiker. Han fortalte også om familielivet og at mange reagerer når han sier at han har ti barn.

– Menn ser på meg og tenker: «Han er gal! Hvor mye koster det livet der?» Og kvinner synes det er noe sexy over det, tror jeg, sier han til Ellen DeGeneres.

Les også: Trump var inspirasjonen til «Tilbake til fremtiden»-filmene

I tillegg til de to barna han har med sin nåværende kjæreste, har Murphy døtrene Bria (30), Zola (19) og Bella (17) sammen med ekskona Nicole Murphy. De har også sønnene Miles (27) og Shayne (25).

Skuespilleren har også sønnene Eric (30) og Christian (29) sammen med Tamera Hood. Han har også datteren Angel (12) sammen med Spice Girls-stjernen Melanie Brown.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Merry Christmas!!! 🎄

Et innlegg delt av Bria (@bria_murphy)

– Mitt eldste barn er 30 år og den yngste er ett år. Også fikk jeg akkurat mitt første barnebarn, sier Murphy til Ellen.

Eddie Murphy har hatt en lang karriere som skuespiller, og kan skilte med roller i filmer som «Den helskrudde professoren», «Dr. Dolittle» og «Dream Girls». Han begynte karrieren sin som standup-komiker, og i 2020 skal han på standup-turne igjen.

Les også: Arnold Schwarzenegger avslører sitt intense treningsregime

I fjor fortalte han til Today at alle barna hans er inspirasjonen bak hans kommende standup-show.

– Forrige gang jeg drev med standup, hadde jeg ingen barn, jeg hadde aldri vært gift og var 27 år gammel. Nå er jeg 58 år. Jeg har ti barn. Jeg har vært gift og blitt skilt. Så jeg har mye å snakke om, sa han til Today.

DEL

FØLG OSS