Husker du Raquel Welch?  Slik ser hun ut i dag

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 13.12-2019
  • Oppdatert: 13.12-2019

Hun trollbandt publikum gjennom filmen «En million år siden», og ble et av 60-tallets største skjønnhetsikoner. Nå er Raquel Welch 79 år, og fortsatt like flott. 

Raquel ble verdensberømt etter hun stilte opp i en liten skinnfelle av en bikini i eventyrfilmen «En million år siden», men selv hadde hun egentlig ikke lyst til å spille den lettkledde rollen.

I et intervju med Men’s Health Magazine i 2012 fortalte hun at hun spesifikt ba om og ikke måtte spille i «dinosaurfilmen».

Les også: Husker du Bo Derek? Slik ser hun ut i dag!

– Jeg klaget til og med til studioet. Jeg sa: «Vær så snill og ikke få meg til å spille i dinosaurfilmen. Men så sa de: «Raquel, du skjønner ikke. Det er en klassiker. Den kommer til å leve videre for alltid».

Gift og skilt fire ganger

Det viste seg at filmskaperne hadde rett, for i ettertid ble bildene av Welch i den dyriske bikinien ikoniske.

Filmen gjorde også at hun ble en ettertraktet skuespiller. Etter rollen som lettkledd huleboer, kapret hun roller i filmer som «Myra Breckinridge» (1970) «The Three Musketeers» (1973) og «Legally Blonde» (2001). I senere år har hun også dukket opp i serier som «CSI: Miami» og «Date My Dad».

Privatlivet til Welch har til tider vært dramatisk. Hun har vært gift og skilt fire ganger, og gjennom sitt første ekteskap med James Welch fikk hun sønnen Damon (60) og datteren Tahnee (57).

(Saken fortsetter under) 

/

– Jeg trenger ikke en mann

Nå virker det imidlertid som om hun trives med å være alene. Welch har ikke snakket mye om kjærlighetslivet sitt de siste årene, men i 2015 fortalte hun til Daily Mail at hun likte best å være singel.

– Jeg liker det jeg driver med, jeg liker å være meg selv og jeg er lykkelig. Jeg trenger ikke å ha en mann, sa hun.

Les også: Slik gikk det med sønnen til John Lennon og Yoko Ono

Hun sa også at hun synes det virket som enkelte menn ikke taklet at hun fikk mer oppmerksomhet enn dem.

– De liker det i begynnelsen, de liker tiltrekningen og spillet som vi alle driver med, men de liker ikke det faktum at når vi går et sted, så er det meg alle fokuserer på, sa hun til avisen.

Det er over 50 år siden Raquel Welch fikk sitt gjennombrudd i Hollywood. Se hvordan hun ser ut nå!

/

/

DEL

FØLG OSS