Madonna med 36 år yngre flørt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 18.12-2019
  • Oppdatert: 18.12-2019
Popdronningen under Met-gallaen i mai i fjor. Foto: Eduardo Munoz/Reuters

Popstjernens nye flamme skal være den 25 år gamle danseren Ahlamalik Williams.

Utenlandske medier som Daily Mail og The Sun har lagt ut bilder av Madonna og den unge danseren som omfavner hverandre på en veranda i Miami.

Popdronningens nye flamme er Ahlamalik Williams (25), som er en av hennes dansere. På bildene av Madonna og Williams fra Miami, kan man også se Madonnas datter Lourdes (23) som bare er to år yngre enn hennes nye flamme.

Les også: Madonna mener mobiltelefoner ødela forholdet til barna

Ryktene om popstjernen og hennes nye flørt har sirkulert en stund. Williams har vært på turné med Madonna siden 2015, og hun har flere ganger lagt ut videoer på Instagram der hun flørter og danser med ham.

(Saken fortsetter under)

Williams har også vært med i musikkvideoen til hennes kontroversielle sang «God Control», som skulle skape bevissthet rundt våpenkontroll.

Madonna var gift med filmregissøren Guy Ritchie frem til 2008, og har siden hatt flere kortvarige forhold.

Britiske Daily Mail har lagt ut en graf som viser at hun har en tendens til å velge yngre menn. I 2014 var hun sammen med danseren Timor Steffens. August det samme året, fortalte han at han foretrakk eldre kvinner.

Les også: Madonna klar for Eurovision-finalen

– Kjærestene mine har alltid vært eldre enn meg, og det er sånn jeg liker det. Jeg lærer mye. Mamma er veldig inspirerende for meg. Hun er en sterk og selvstendig kvinne, og alle forholdene jeg har hatt før har for det meste vært med kvinner som er selvstendige og liker å si det de mener, sa han til Mirror.

Etter forholdet til Steffens, skal hun ha vært sammen med den 33 år yngre danseren Kevin Sampaio. 

DEL

FØLG OSS