Hollywood-stjernen Betty Whites hemmelighet til et langt liv: Vodka og pølser

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.01-2020
  • Oppdatert: 17.01-2020
Betty White har rekorden for verdens lengste kvinnelige TV-karriere. Foto: Evan Agostini/AP

Betty White ble kjent gjennom serien «Pantertanter» og er en av de få gjenlevende stjernene fra Hollywoods gullalder. I dag fyller hun 98 år. 

Sunt kosthold og trening har i årevis blitt knyttet til et langt liv, men man hører stadig vekk historier om mennesker som unner seg det meste og fortsatt lever til de er godt over 90 år.

Én av dem er skuespilleren Betty White (98), som har rekorden for «verdens lengste kvinnelige TV-karriere».

I 2018 snakket hun med magasinet Parade om hemmeligheten bak et langt og lykkelig liv. Hun sa blant annet at det var viktig å holde seg positiv.

Les også: Husker du «Dynastiet»? Slik ser stjernene fra serien ut i dag!

– Nyt livet. Fremhev det positive, ikke det negative. Det høres kanskje banalt ut, men mange folk finner noe å klage på istedenfor å si noe om det positive. Det er ikke så vanskelig å finne de positive tingene hvis du ser etter dem, sa hun.

Hun fortalte også at hun var veldig glad i vodka og pølser.

– Mest sannsynlig i den rekkefølgen, sa hun til magasinet.

Betty begynte karrieren sin i 1939, og har siden medvirket i 117 filmer og serier, ifølge IMDb. Her til lands er hun mest kjent for rollen sin som Rose Nylund i serien «Pantertanter».

Les også: Joan Collins: – Jeans er tragisk

Og til tross for at hun nærmer seg 100 år, jobber Betty fortsatt i TV-bransjen. I fjor ga hun stemmen sin til de tre barnefilmene «Toy Story 4», «Trouble» og «Forky Asks a Question».

17.januar fyller den ikoniske skuespilleren 98 år. Ifølge magasinet Closer Weekly, har hun fortsatt ingen store helseproblemer. En venn av henne forteller til magasinet at bursdagen hennes blir feiret med nære venner og familie.

– Hun liker fortsatt å drikke, le og fortelle historier. Bursdagen blir feiret med familie og venner hun har hatt i mange år. Hun har fortsatt et godt forhold til dem og barna deres. De kommer til å bestille mat og ha det gøy, sier kilden til Closer Weekly

DEL

FØLG OSS